Cautare

1333 de rezultate pentru "eugen" (4.18 secunde)
Varianta oficiala privind retragerea de pe ordinea de zi a doua organigrame ale unor institutii din subordinea CJ a fost expusa de presedintele Eugen Durbaca.
Vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, a facut o serie de amendamente pentru legea bugetului de stat pe anul 2007, nemultumit de sumele alocate judetului Galati la mai multe capitole.
Teoretic, toti acestia ar fi trebuit sa voteze cu PNL, tinand cont de faptul ca vicepresedintele Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) este liberalul Eugen Pricopie.
Fostul secretar al Consiliului Judetului, Dragu Togan, cere 4 milioane de lei daune de la persoanele responsabile de emiterea dispozitiei prin care a fost destituit din functie, printre acestea numarandu-se si ex-presedintele institutiei, Eugen Durbaca.
Ieri, de 1 aprilie, Eugen Voineagu (foto), seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost anuntat ca trebuie sa-si faca bagajele, in cursul zilei de azi prefectul Liviu Brailoiu urmand sa primeasca documentul de numire pe postul amintit a lui Bogdan Dima.
Chitaristul Eugen Mihaescu isi lanseaza astazi noul album solo intitulat Guitaromania Part Two si apare la casa de discuri Soft Records. ... Eugen a cantat de mai multe ori la Medias, si sper sa revina cat de curand cu o nou concert.
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu (foto), sustine ca nu exista o strategie, la nivel liberal, de a racola parlamentarii partidelor de Opozitie.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Vrem integrarea in UE", ne-a declarat presedintele PC Galati, Eugen Durbaca. ... Despre fuziunea cu PUNR, in plan local, Eugen Durbaca ne-a spus ca nu a purtat discutii cu reprezentantii acestui partid, ele urmind a fi facute dupa decizia ce va fi luata la Bucuresti.
Decizia justitiei galatene in procesul intentat Consiliului Judetului de catre Prefectura a devenit practic o formalitate, in conditiile in care reprezentantul Guvernului in teritoriu intentioneaza sa valideze numirea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Vocal, polemic, incomod, conflictual, Eugen Barbu a ramas definitiv in literatura romana prin romanul sau Groapa”, dar si prin publicatia "Romania Mare". ... Licitația patrimoniului Eugen si Marga Barbu aduce la lumina obiecte si documente inedite care oglindesc viata celebrului cuplu.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Expunerea prea lunga sustinuta de Savel Rotaru a ridicat adrenalina in rindul consilierilor, iar presedintele CJ, conservatorul Eugen Durbaca, a avut si citeva recomandari la adresa liberalilor.
Cele mai importante evenimente Aici ne referim, in primul rind, la decizia viceprimarului Constantin Dumitriu, fost colaborator apropiat al lui Eugen Durbaca, de a-si depune declaratia de apartenenta politica la PD. ... Dupa cum se stie, acesta din urma a depus o plingere penala impotriva consilierului local PC Eugen Gavan.
Vom reaminti insa afirmatia presedintelui PC, Eugen Durbaca, facuta acum citeva zile: ... Asta pentru ca, prin intermediul presedintelui Eugen Durbaca, s-a aflat de multe ori in lumina refectoarelor.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, spulbera speculatiile si afirma ca nu a avut de-a face cu Securitatea. ... Unul dintre aceste personaje este presedintele CJ, Eugen Durbaca, el fiind foarte multi ani director de centrala navala si avind o pozitie-cheie in industria de profil din acea vreme.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, s-a aratat multumit de faptul ca societatea care se afla in subordinea Consiliului a reusit sa cistige aceasta licitatie. ... Valoarea lucrarilor este de 7 miliarde de lei vechi si o parte din bani o vom da zilele acestea”, ne-a declarat presedintele CJ, Eugen Durbaca.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, sustine ca valoarea creditului va fi de 85 de milioane de lei. ... Avem 83 de sate componente ale comunelor la care avem aceste lucrari facute”, a precizat Eugen Durbaca. ... Apoi am in vedere amenajarea tirgurilor si oboarelor”, a mai spus Eugen Durbaca.
Bani pentru primarii PSD si PC David Craiu a atacat intentia CJ de a obtine un imprumut de 85 de milioane de lei, bani necesari construirii unor drumuri satesti, asa cum a declarat presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca.
google-analytics.com