Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.88 secunde)
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. ... Concursul "Masina Anului" editia 2007 a fost organizat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania in perioada 28 noiembrie - 12 decembrie 2006, in doua etape.
Procedurile impotriva Romaniei vor fi initiate printr-o scrisoare de notificare oficiala transmisa Guvernului, aceasta fiind prima etapa a unui proces care se poate incheia la Curtea Europeana de Justitie, in cazul in care autoritatile romane nu modifica reglementarile.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007.
Bancpost a lansat, saptamana trecuta, un program de eficientizare a proceselor din banca, intitulat "Planul Marshall Bancpost", iar prima etapa se numeste "Omaha", la fel ca plaja pe care au debarcat Aliatii in Normandia, in 1944, ni se arata intr-un document al bancii.
Pentru cei nefamiliarizati cu acest concept, obligatoriu pentru reusita afacerii, trebuie subliniat inca de la inceput ca planul de marketing este o parte a planului de afaceri, cu rol esential in dezvoltarea firmei.
Autoritatea contractanta are dreptul, potrivit modificarilor OUG 34/2006, de a aplica procedura de cerere de oferte numai in cazul in care valoarea estimata, fara TVA, a contractului de achizitie publica este mai mica decat echivalentul in lei al urmatoarelor praguri:
pentru ca actul normativ stipuleaza ca participantii pot contesta licitatiile si pe castigatorii ei, pot face acest lucru chiar in mod aleatoriu, provocand blocaje in derularea proiectelor.
Proiectul energetic ce va fi dezvoltat de CEZ, de 600 MW, in Romania va fi cel mai mare parc eolian compact din Europa, potrivit reprezentantilor CEZ Romania.
405 mii lei este bugetul pentru anul 2009 al Programului national multianual pe perioada 2005 - 2011 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii,au declarat reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Constanta.
In cursul acestei luni, va fi instalata prima turbina din acest proiect, iar la inceputul anului viitor, cand prima etapa va fi gata, va fi livrat primul MWh in sistem.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa. ... Teheranul si Ankara intentioneaza sa investeasca in acest proiect circa patru miliarde de dolari, cate un miliard de dolari pe an.
Claudiu Popa) 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti, dupa ce Comisia Europeana a aprobat marti finantarea necesara, se arata intr-un comunicat al executivului comunitar, citat de Mediafax.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Weekend nefast pentru romanii care evolueaza in Serie A. Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. Acesta a fost titular in meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, in fata formatiei Chievo.
din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4. ... au castigat cu 3-0 disputa cu Atletic Bradu, una dintre principalele contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii, golurile fiind semnate de Gae (’50), Orban (’62) si Bala (’78).
Noul sezon al Campionatului National de Viteza in Coasta (CNVC) a debutat weekendul trecut, cu doua etape la Teliu, la care au participat si trei piloti din Craiova: ... Prima etapa a fost anulata din cauza unui incident nedorit.
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002. ... etapa I:
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Cum stam in clasamentul coeficientilor dupa meciurile Stelei, Astrei, Petrolului si Pandurilor Echipele care ne reprezinta in Europa au reusit inca o saptamana foarte buna pentru coeficientul Romaniei. Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana.
google-analytics.com