Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.41 secunde)
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au fost invinse, in deplasare, de formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 102-95 (23-23, 24-29, 26-22, 29-21) in etapa a 17-a din Divizia A.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, Extrem Baia Mare, scor 32-27 (13-14), in cadrul etapei a 13-a din Divizia A, seria B, oferindu-le spectatorilor din Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Oltenii primesc vizita formatiei Politehnica Iasi, ultima clasata in Divizia A, care a pierdut toate cele 20 de partide disputate. Meciul este restant din etapa a 19-a, deoarece formatia moldoveana nu a putut face atunci deplasarea in Banie din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Marcator si in amicalul de marti dupa-amiaza, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Cretu a afirmat ca regreta incidentul si ca spera sa continue la Slatina, contractul sau expirand la finele campionatului. "In fiecare meci in care intru imi doresc sa dau gol.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a. "E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil?
Motociclistul argentinian Jorge Martinez Boero a murit in prima etapa Un motociclist argentinian, Jorge Martinez Boero, in varsta de 38 de ani, a murit in timpul primei etape a Raliului-raid Dakar 2012, care a luat startul duminica de la Mar Del Plata, au anuntat organizatorii cursei.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
Potrivit datelor facute publice de MAI, contractul, care are o valoare-cadru de 650 de milioane de euro, se va derula in perioada 2004 - 2009, iar securizarea granitelor se va face in trei etape, stabilite strict de ministerul de resort.
De astazi, a inceput a doua etapa a denominarii leului, iar o data cu aceasta etapa se termina si perioada inflationista, urmand o stabilizare a preturilor, dupa cum a anuntat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.
In urma unei interpelari depuse de deputatul UDMR de Mures, Kerekes Karoly, la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, ministrul de resort, Gheorghe Dobre, a anuntat ca in perioada imediat urmatoare statiunea Sovata va intra in programul turistic “Superschi in Carpati“, ceea ce va permite accesul la o serie de finantari acordate prin acest proiect, dupa aprobarea unei hotarari de Guvern in acest sens.
In prima etapa, avand in vedere problemele economice grave cu care se confrunta societatile din acest sector, se va derula un proces de restructurare, prin atragerea de investitii pentru activitatile de exploatare, explorare, precum si pentru activitatile de conservare si inchidere. Dupa aceasta etapa, va incepe procesul de privatizare.
DG Intreprindere si Industrie a lansat competitia Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale pentru recunoasterea celor mai remarcabile initiative in sustinerea antreprenoriatului promovate in Europa.
Procesul de privatizare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) va continua cu cei patru ofertanti care au mai ramas in cursa.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
google-analytics.com