Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.83 secunde)
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. "Lucrez de patru - cinci ani in acest domeniu.
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
Roche, desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index. Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Aproximativ 70-75% din femeile cu cancer ovarian prezinta metastaze in momentul diagnosticarii, atrag atenția specialistii, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva acestei afectiuni, marcata in fiecare an in data de 8 mai.
Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD).
In contextul dinamic si plin de provocari din piata muncii, Carrefour, impreuna cu partenerii sai sociali (Sindicatul Salariatilor din Carrefour / Artima si Federatia Sindicatelor din Comert), considera drept prioritara asigurarea unui mediu de lucru stabil, previzibil, echitabil si competitiv.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, in prezenta reprezentantilor media si a vedetelor Geanina Ilies, Diana Munteanu, Cori Gramescu si Maria Andrei.
Moderne, adaptabile noilor tendinte in nutritie, cu pectina naturala din fructe, fara gelatina si indulcitori artificiali, simplu si placut de administrat si cu un gust delicios de fructe, noua gama de jeleuri masticabile te surprinde indiferent de varsta sau dieta alimentara. ... - Immuno C: ... - Soc+Vitamina C:
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
In prima etapa de privatizare a BCR, International Finance Corporation (IFC) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) au preluat 25 de procente plus doua actiuni, iar in a doua etapa, Asociatia Salariatilor BCR a preluat prin negociere directa opt procente din actiunile bancii.
Desi documentele de participare ale tuturor celor sapte ofertanti pentru BCR au indeplinit criteriile de eligibilitate, Bancile Intesa, Erste Bank si Deutsche Bank au cele mai mari sanse in procesul de preluare a pachetului majoritar de actiuni al bancii romane, titreaza Reuters, care citeaza surse bancare.
Comisia de privatizare a respins joi varianta amanarii cu doi ani a transferului de proprietate si a decis sa treaca la urmatoarea etapa, respectiv redactarea contractului-cadru si transmiterea catre participantii la licitatie.
Angajatii de la Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Fin.ro Magazin, Felicia sunt supusi zilele acestea unor teste profesionale si de personalitate care le trezesc banuiala ca pot fi folosite drept pretext pentru concedieri, in momentul trecerii pe noua firma.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600.
google-analytics.com