Cautare

1647 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (2.72 secunde)
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
In schimb, Steaua se antreneaza in campionat ruland tot lotul. ... A invins la scor pe Pandurii si cred ca va pune probleme in meciurile care vor urma, cu Dinamo, Steaua si Rapid, pe care chiar trebuie sa le consideram derbiuri.
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize.
Dupa aproape trei luni de "seceta", in care suferisera zece infrangeri pe banda rulanta, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au simtit din nou, duminica seara, gustul victoriei.
Ce reprezinta trenul in vis? Visele in care ne apare un tren sunt vise puternice, marcante. ... Astfel, atunci cand in vis ne apare un tren este semn ca suntem in cautare de oportunitati, ca incercam sa ne indreptam intr-o directie noua si ca viata noastra ia o turnura interesanta.
Micii intreprinzatori s-au inghesuit, luni, la sediul ANIMMC pentru depunerea dosarului in urma caruia pot spera sa primeasca pana la 50.000 de euro pentru derularea proiectelor de investitii.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va derula, incepand cu luna septembrie, programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor-manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
In prima etapa, care se incheie la sfarsitul lunii, ar trebui ca 20.000 de masini sa fie inlocuite, iar nerealizarea obiectivelor este pusa de catre oficialii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) pe baza blocarii creditarilor si neparticiparii persoanelor juridice in cadrul programului.
Potrivit datelor Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), in perioada ianuarie-mai 2008 au intrat in circulatie 121.631 de masini noi si 68.856 de automobile rulate, anul acesta numarul inmatricularilor de masini noi scazand cu 53,4% in luna mai, fata de aceeasi luna din 2008, de la 24.650 de unitati la 11.475.
Potrivit datelor Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), in perioada ianuarie-mai 2008 au intrat in circulatie 121.631 de masini noi si 68.856 de automobile rulate, anul acesta numarul inmatricularilor de masini noi scazand cu 53,4% in luna mai, fata de aceeasi luna din 2008, de la 24.650 de unitati la 11.475.
"Este pentru prima data cand apreciem aceasta atitudine a guvernantilor, ca urmare a aplicarii masurii de comasare si reducere a taxelor si tarifelor nefiscale, ea fiind si o masura de ajutor in situatia actuala de criza", a afirmat Groposila.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor. ... In acest moment se lucreaza in zona Pietei Virgiliu si la portiunea dintre strada Occidentului si Calea Grivitei.
Cu o tematica interbelica, care i-a transpus pe invitati in timpul in care Hotel Caro era Fabrica de Glucoza, evenimentul a fost o ocazie prin care s-au dezvaluit zonele care au fost renovate, pastrand esenta si autenticitatea locului.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. A obtinut, pe teren, 22 de victorii (alte 3, toate in primavara, prin neprezentare), 7 remize si 4 infrangeri.
Zermati a elaborat doua volume ("La fin des regimes" si "Maigrir sans regime") in care prezinta aceasta metoda si modul ei de aplicare. ... Zermati ne recomanda sa notam intr-un carnet nu numai cantitatile ingerate, ci si continutul alimentelor, cu cine le mancam, in ce loc, la ce ore...
google-analytics.com