Cautare

202 de rezultate pentru "elita" (3.50 secunde)
Insuportabilitatea prezentului de dupa 22 Decembrie 1989 i-a facut pe unii dintre romani sa uite ca in Decembrie 1989 a fost o Revolutie in urma careia ni s-a schimbat modul de viata, elita politica si Constitutia.
"La baietii de elita" (foto). Chiar daca numele barului vorbeste despre "elita", acesta nu este vizitat decat de boschetarii din cartier.
Pentru PNL candideaza, alaturi de "oierul" Becali, intelectuali de elita. Iar elita profesionala e zero fara elita morala. Oameni ca Vlad Nistor, Radu Zlati, Daniel Barbu sunt si elita morala, nu doar intelectuala.
Academia de Stiinte Medicale, un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti si in acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine, a declarat marti presedintele Academiei de Stiinte Medicale, Irinel Popescu, in cadrul sesiunii solemne prilejuite de implinirea a 80 de ani de la infiintare a institutiei.
Campania electorala pentru alegerile parlamentare si prezidentiale continua sa deziluzioneze elita societatii civile. Fara sa ia in consideratie pozitia electoratului in sine, aceasta elita se plange mai ales de felul anemic in care se desfasoara confruntarea electorala la televiziuni.
Functionarii publici sunt elita tarii Termenul de "ministru" vine din latinescul "minister" care inseamna "primul servitor". ... de "agenti ai functiei publice"), acestia sunt un corp de elita.
Pentru a incuraja cat mai multi romani sa participe la astfel de curse imi doresc sa atragem si atleti de elita pentru ediția a 10-a a Maratonului Bucuresti, precum si organizarea unor competitii asemanatoare in intreaga tara.
Desi este mai usor si are o putere de foc mai mica fata de colosii din marile armate ale lumii, totusi elita armatei de uscat este potrivita pentru relieful tarii noastre.
"Atunci cand o clasa sau o elita politica sufera de miopie si cand campaniile electorale sunt mai importante decat perspectivele unei tari (...), elita politica reuseste sa compromita toate institutiile democratiei", a apreciat Markó.
Geoana spune ca PSD Constanta este o organizatie de elita Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus despre organizatia Constanta a partidului ca este una de elita, printre cele mai puternice din tara, anuntand ca proiectele lui Mazare vor fi promovate pentru a fi aplicate la nivel national.
Medvedev si-a asumat o responsabilitate imensa recunoscand oficial independenta teritoriilor separatiste si, chiar daca acest lucru va inrautati mult relatia sa cu Vestul, a facut ceea ce opinia publica si elita politica din Rusia astepta de la el, au comentat analistii, la aflarea vestii.
Statul are 1,3 milioane de angajati, o treime din piata fortei de munca, si are un sistem de bonusuri costisitor care rasplateste adesea o elita selecta.
Zic rasa, cetatenilor romani pentru ca suntem clasati si caracterizati asemeni unei rase care deranjeaza elita portocalie. ... Revin, instituirea legii martiale este legea care o impuneti, exceptie eclava de elita a portocaliilor.
"Fara indoiala, aici s-a reunit o buna parte din elita tarii noastra - mediul politic, mediul academic, mediul corporatist, presa, dar nu suntem nici pe de parte singurii romani responsabili si preocupati de soarta tarii.
Crin Antonescu le-a transmis tinerilor liberali ca trebuie sa constituie noua elita a Romaniei. ... Sper din toata inima ca dumneavoastra sa fiti o elita, dar trebuie sa intelegeti insa ca elitele nu sunt alcatuite din parveniti, smecheri, profitori".
Securitatea redivivus nu a fost niciodata mai puternica, dar nici Romania nu a fost vreodata mai tradata de chiar corpul ei de elita menit sa o apere. ... Exista o elita de securitate transnationala care imparte lumea, folosind impozitele noastre".
Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala. ... Dupa o vreme, chiar cel care mi-l recomandase pe junele "intelectual de elita" a simtit nevoia unei reformulari.
Elita plusilor considera ca noi, cetatenii de rand, oameni simpli, poate nu educati in strainatate, nu suntem capabili nici sa intelegem libertatea si nici proprietatea. ... Mesajele lor se indreapta catre asa-zisa elita din Romania, pentru ca, in acelasi timp, USR va fi vocea clasei mijlocii.
"Elita" bugetarilor scapa cu veniturile intregi Revenind, anuntul de joi al presedintelui Basescu a produs panica in toate institutiile de stat, dar confuzie doar in unele dintre ele.
Nimic nu poate fi mai departe de adevar, dar "elita" va constientiza acest lucru mult prea tarziu pentru a se mai putea repozitiona in mod corespunzator.
google-analytics.com