Cautare

2792 de rezultate pentru "elita program" (2.70 secunde)
Aceste documente, clasificate "Strict Secret Restrictionat", pretindeau a fi o informare, destinata presedintelui ales Dwight Eisenhower, despre grupul de 12 persoane de oameni de stiinta de nivel inalt si oficiali militari care au alcatuit comisia de elita strict secreta MJ-12.
In conditiile actualului divort dintre elita politica si societate, nici cel mai bun program anticriza nu poate reusi. 2. In al doilea rand, trebuie reabilitata Constitutia.
Liderul PSD a precizat ca investitia in zona energetica "reprezinta o obligatie intr-un context de criza si nu un moft sau un capriciu pe care o elita ecologisto-romantica o pune in dezbatere".
L-am avut invitat la Iasi, la niste intalniri cu Grupul pentru Dialog Social, cu elita orasului sau la GDS la Bucuresti, in general in zona de campanie sau in momente tensionate, cum au fost referendumul, suspendarea si asa mai departe.
Acesta este un program adus in tara noastra de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, care alaturi de o companie de resurse umane incearca sa vina in sprijinul sportivilor care vor sa renunte la cariera profesionista si au nevoie de ajutor in gasirea unui job.
Sa ai pe scena Teatrului National din Bucuresti derularea premiilor GOPO, un festival de elita, in sala mari scenaristi, regizori, producatori, oameni de televiziune, mari actori ai tarii si sa asculti un burtos in maiou alb (caruia ii mai lipsea doar gratarul!), cantand manele e TOTAL RUSINOS!
Decenii la rand, marinarii romani au fost cotati ca facand parte din elita mondiala. ... Asa incat, studentii la program intreg si cei cu oferta la jumatate sa se intalneasca in oras la un schimb de experienta si planuri comune de viitor.
Noi avem in program la Departamentul de agricultura al PSD, pe care din ianuarie il tot incurajam in randul populatiei, cu seful compartimentului de la legume, Vlad Gheorghe, si anume sa isi faca fiecare cate un solar de la modul cel mai mic, care este asa-zisul ‘solar destept‘.
este afisat cu un ajutorul unui program de navigare in web numit browser, care descarca paginile web de pe un server web si le afiseaza pe un terminal client la utilizator.
Avem in vedere deschiderea unui al doilea sau chiar al treilea program de transplant hepatic.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
In Romania exista un Program de talasemie si ar trebui ca acest Program sa se imbogateasca pe parcurs. ... Autoritatile trebuie sa constientizeze ca acest program e foarte important, ca toti pacientii trebuie sa aiba acces la informatie. ... Noi am cerut ca aceste lucruri sa intre in Program.
- programul exceptional de Guvernare, care este primul program structural aplicat Romaniei. Un program matematic de dezvoltare, care a functionat in alte state europene unde a fost implementat;
Saptamana trecuta mentionam ca Redfern mai scrisese in 2014 un articol, despre niste manechine extraterestre utilizate intr-un program ciudat si secret, menit sa convinga anumite persoane ca unchiul Sam poseda extraterestri morti si conservati.
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Cu program de guvernare pus pe hartie, candidati si aspirant la functia de premier validat, PSD-ului si PC-ului nu le-a mai ramas, sambata, la Congres, decat sa-si prezinte colectia de promisiuni pentru toamna electorala, dintre acestea nelipsind case, salarii si pensii marite si impozite mai mari pentru bogati.
PEAD este numele unui program european pentru ajutorarea cu alimente a persoanelor defavorizate din tarile UE. ... In Romania, acest program este insa exploatat electoral.
Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale „George Poboran".
Judith Garber a incurajat continuarea eforturilor de implementare, de catre autoritatile romane, a masurilor necesare pentru indeplinirea conditiilor tehnice de acces in program, dupa ce Bogdan Aurescu a subliniat interesul deosebit al Romaniei pentru liberalizarea, cat mai curand posibil, a regimului de vize pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA.Cu toate acestea, Marc Frey, directorul Visa Waiver (VWP) - program ce ar permite romanilor sa calatoreasca in America in scop turistic si de afaceri fara a mai necesita in prealabil solicitarea vizei la Ambasada de la Bucuresti - explica de curand ca perspectiva includerii Romaniei in acest program este tot mai indepartata.
google-analytics.com