Cautare

3464 de rezultate pentru "elita dolj fotbal" (2.82 secunde)
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Insuportabilitatea prezentului de dupa 22 Decembrie 1989 i-a facut pe unii dintre romani sa uite ca in Decembrie 1989 a fost o Revolutie in urma careia ni s-a schimbat modul de viata, elita politica si Constitutia.
"La baietii de elita" (foto). Chiar daca numele barului vorbeste despre "elita", acesta nu este vizitat decat de boschetarii din cartier.
Pentru PNL candideaza, alaturi de "oierul" Becali, intelectuali de elita. Iar elita profesionala e zero fara elita morala. Oameni ca Vlad Nistor, Radu Zlati, Daniel Barbu sunt si elita morala, nu doar intelectuala.
Academia de Stiinte Medicale, un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti si in acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine, a declarat marti presedintele Academiei de Stiinte Medicale, Irinel Popescu, in cadrul sesiunii solemne prilejuite de implinirea a 80 de ani de la infiintare a institutiei.
Campania electorala pentru alegerile parlamentare si prezidentiale continua sa deziluzioneze elita societatii civile. Fara sa ia in consideratie pozitia electoratului in sine, aceasta elita se plange mai ales de felul anemic in care se desfasoara confruntarea electorala la televiziuni.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj. ... Seful Politiei Bechet, Catalin Chircus, a fost avansat la gradul de subcomisar, iar purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Adrian Capraru, a fost facut comisar.
Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti. ... Toti cei opt oameni de fotbal au contestat decizia Curtii de Apel Bucuresti la instanta suprema, care va da o sentinta definitiva in acest dosar.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Seful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe in Liga I, cate au ramas dupa acordarea licentelor, in timp ce presedintele de atunci al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vanzarea drepturilor TV.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
(A, sa ma scuze distinsii locuitori din Stefanesti, Sinesti si de prin Giurgiu ori alte localitati unde propaganda electorala se face cu pumnul ori cu matele date pe afara!) Pe majoritatea romanilor in niciun caz, pentru ca europenele de fotbal sunt mult mai interesante cu siguranta, fiind siguri ca, pe oricine ar alege, lor nu le va fi nici mai rau nici mai bine si de imbuibat cineva tot se va imbuiba.
google-analytics.com