Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (5.20 secunde)
Cat despre revolutionarul de profesie de astazi, el se bucura de reputatia unui IT-ist, dar conform profilului sau pe Linkedin nu este IT-ist, pentru ca a urmat doar cursuri de psihologie la universitatea Titu Maiorescu.
In 2008 si 2009 a fost organizat Cursul post-universitar de perfectionare in Oxigen Ozono Terapie , curs efectuat in parteneriat cu Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
El il cunoastea pe Mihai Eminescu de la Bucuresti, iar la moartea poetului a aparut pe lista de subscriptie pentru inmormantarea lui, cu suma de 60 lei, imediat dupa Titu Maiorescu.
Ioan Ghise, Titu Gheorghiof, Liviu Campan si Emilian Francu. "Din aceste patru cazuri, in situatia Monei Musca se afla deputatul de Brasov Ioan Ghise.
Delegatia Permanenta a PNL va lua in discutie retragerea sprijinului politic pentru alti doi demnitari ai partidului, deputatul Titu Gheorghiof si seful Cancelariei primului-ministru, Aleodor Francu, au declarat surse liberale pentru NewsIn.
Delegatia Permanenta a PNL ar putea discuta o propunere privind excluderea din partid a deputatilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu pentru declaratiile publice impotriva deciziilor partidului, precum si retragerea sprijinului politic pentru seful Cancelariei premierului, Aleodor Francu, si pentru deputatul Titu Gheorghiof, pe motiv ca au colaborat cu fosta Securitate.
Astfel, senatorul PSD Ioan Chelaru, deputatul PNL Titu Gheorghiof, deputatul PRM Gelil Eserghep, senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PC Sabin Cutas, toti detinatori de certificat ORNISS privind accesul la documente clasificate, vor prezenta, peste sase luni, rapoartele preliminare si raportul final rezultate din anchetarea cazului conturilor lui Ceausescu.
Deputatii Antonie Iorgovan (PSD) si Titu Gheorghiof (PNL) au depus ieri o propunere legislativa de modificare a Statutului deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii romani vor putea sa aiba si calitatea de europarlamentari pe perioada 1 ianuarie 2007 si pana la alegerile pentru PE.
Propunerea legislativa apartine senatorului PSD Antonie Iorgovan si deputatului PNL Titu Gheorghiof si a fost elaborata pentru ca in Statutul senatorilor si deputatilor calitatea de parlamentar roman era incompatibila cu aceea de membru al Parlamentului European (PE).
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
Initiativa depusa de 10 parlamentari PNL (Norica Nicolai, Titu Gheorghiof), PSD (Antonie Iorgovan, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Vasile Ungureanu), PRM (Gheorghe Funar, Ruxandra Jipa, Mircea Costache), PC (Gavrila Vasilescu) ii anuleaza sefului statului dreptul de a decide prin decret asupra datei si problemei supuse referendumului national.
Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
Si deputatul PNL Titu Gheorghiof a decis sa renunte, pe 25 martie 2008, la mandatul de deputat, dar nu a parasit Palatul Parlamentului, nici macar institutia Camerei Deputatilor.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Gradinita cu program normal nr. 16 este organizatorul acestui eveniment", a declarat Cornelia Florina Titu, directoarea Gradinitei nr. 16 din Slatina.
Pesedistii si-au instalat deja un director la Casa Judeteana pentru Asigurari de Sanatate Gorj - Daniel Titu Bondoc, ginerele fostei sefe a TSD Gorj, Iulia Vana.
Vreau sa va spun ca am pus la punct o strategie impreuna cu Titu Petrescu (seful Politiei Comunitare - n.r.) si o sa vedeti ca vom face curatenie in Craiova cu aceste carute.
O politica liberala inteleapta tine seama de factorul social", a afirmat Ion Iliescu, in cadrul reuniunii Clubului de la Bucuresti, desfasurata la Universitatea "Titu Maiorescu", care a avut ca tema "Criza continua!
Din datele pe care le detinem, 11 ofiteri de politie cu functii de conducere au sarcini expres nominalizate in ceea ce priveste mobilizarea si transportul votantilor mituiti in localitatile Titu, Potlogi, Pucioasa, Pucioasa Sat, Trainica, Gaesti, Matasaru, Crangurile, Moroeni si Fieni.
Titu Bojin ne-a asigurat de intregul sau sprijin: "daca am primit functia de presedinte al CJT si am fost ales cu sprijinul vostru, dati-mi si parghiile pentru a finaliza proiectele pe care le-am inceput.
google-analytics.com