Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (5.53 secunde)
Octav Cozmanca, Ion Stan si Gabriel Oprea (PSD), Radu Stroe, Cristache Radulescu si Titu Gheorghiof din partea Aliantei D.A., Eserghep Gelil (PRM), Attila Verestoy (UDMR) si Constantin Faina (PUR).
Secretarul Biroului Permanent, liberalul Titu Gheorghiof, a aratat ieri ca va propune verificarea situatiei locative si a celorlalti demnitari, inclusiv fosti presedinti ai statului, extinzand astfel atributiile comisiei de ancheta.
Potrivit secretarului Biroului Permanent, liberalul Titu Gheorghiof, conducerea Camerei nu a aprobat inca inceperea controlului financiar preventiv propriu la Camera Deputatilor, operatiune ceruta de lege la institutiile care administreaza patrimoniul si fondurile publice si care se efectueaza la debutul activitatii acestora.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca solicitarea Guvernului a fost primita favorabil, Gheorghiof a mai adaugat ca se va initia si o colaborare cu Senatul pentru finalizarea Codului Electoral care sa reglementeze, pe langa alegerile interne, alegerile pentru cei 35 de europarlamentari necesari dupa aderarea din 2007.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Titu Ghiorghiof, a aratat ca Biroul Permanent a dat curs unei solicitari din partea Ministerului Afacerilor Externe prin care se aduce la cunostinta faptul ca presedintele Ucrainei se va afla la 21 aprilie a.c.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a anuntat ca in sedinta de ieri conducerea Camerei a decis ca raportul explicativ pentru contul de executie al bugetului acestei institutii pe 2004 sa fie trimis Comisiei pentru buget-finante.
“Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ca aceasta problema sa fie discutata in sedinta birourilor permanente reunite“, a precizat secretarul Biroului Permanent, Titu Gheorghiof.
Deputatii Ioan Mircea Pascu, Valer Dorneanu si Titu Corlatean s-au aratat primii dispusi sa arate ca sunt interesati de obtinerea unor functii de conducere la nivel central in PSD.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Este si un semnal politic important, inclusiv in ceea ce priveste alegerile anticipate“, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, vicepresedintele Titu Corlatean.
Deoarece Ponta nu a mai raspuns somatiilor lui Bolcas si ale Chestorului Ioan Oltean, Secretarul de sedinta Titu Gheorghiof a declarat ca va transmite Comisiei de Disciplina cazul Ponta, in vederea revocarii din functie.
Secretarul BP Titu Gheorghiof a declarat ca s-a constatat ca dezbaterea raportului Comisiei de ancheta a SRR si SRTV nu este de competenta Biroului Camerei si ca va fi transmis pentru sedinta viitoare a celor doua birouri.
Chitila (ora 14.51) â€" Titu (ora 15.41) â€" Pitesti (ora 16.46). La ora 17.30, cortegiul funerar se va deplasa de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a precizat ca in plenul Birourilor reunite s-a pus problema daca observatiile si propunerile facute de CSM in privinta legilor de reforma a Justitiei reprezinta de fapt un aviz sau doar un punct de vedere.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei, Titu Ghoerghiof, a anuntat ieri ca s-a hotarat ca, in sedinta din 21 iunie a plenului, sa se voteze revocarea lui Corneliu Ciontu din functia de vicepresedinte al Camerei prin vot secret, cu bile.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca va transmite si va solicita Birourilor reunite ale Parlamentului constituirea unei comisii de ancheta a activitatii Autoritatii Electorale Permanente (AEP), la cererea vicepresedintilor institutiei.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a constituit o comisie de mediere pentru proiectul de Lege 666/2001 cu privire la dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa.
Presedintele comisiei, deputatul PNL Titu Gheorghiof, a precizat ca modificarea urmareste corelarea prevederilor statutare cu cele constitutionale privind configuratia politica a fiecarei Camere.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
google-analytics.com