Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (2.65 secunde)
Secretarul Biroului Permanent (BP), Titu Gheorghiof, a precizat ca solicitarea a primit sase voturi “pentru“ de la grupurile PNL, PD, UDMR si Minoritati, trei “impotriva“, dintre care unul al lui Nastase, si trei abtineri.
Presedintele Comisiei pentru elaborarea Statutului parlamentarilor, deputatul PNL Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca - potrivit unui amendament al lui Ioan Bivolaru avizat favorabil de comisie -, actualii si fostii parlamentari ar putea beneficia de pensie suplimentara daca vor cotiza cu 5% din indemnizatia bruta de parlamentar pe an de mandat.
Deputatul liberal Titu Gheorghiof a declarat ieri ca exista posibilitatea sa devina ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care ministrul Bogdan Olteanu va deveni presedintele Camerei Deputatilor.
Acesta l-a acuzat pe Sever Jurca, contracandidatul deputatului Titu Gheorghiof la sefia organizatiei, de influentare a delegatilor prezenti la Conferinta de alegeri, carora le-ar fi oferit diverse cadouri.
CNSAS a hotarat intr-o sedinta de la sfarsitul lui iulie ca deputatul liberal Titu Gheorghiof nu a facut politie politica, desi existau indicii ca acesta ar fi colaborat cu Securitatea, au declarat pentru NewsIn surse din Colegiu.
Tot sambata, fostul sef al Cancelariei primului-ministru, Aleodor Francu, a demisionat din PNL, dupa ce a fost schimbat din functie cu o zi in urma, iar deputatul Titu Gheorghiof a demisionat din Biroul Permanent Central al partidului.
In 2004, DA Jiu a initiat o operatiune de compensare si cu SC EARN MICHAEL PRODUCTION SRL Titu, in valoare de 1,5 miliarde de lei, dupa acelasi patent. ... In ceea ce priveste SC EARN MICHAEL PRODUCTION SRL Titu, cea mai mare parte a banilor s-a recuperat.
Presedintele Comisiei va fi senatorul PSD Cristian Diaconescu, vicepresedinte - deputatul PNL Titu Gheorghiof, secretar - senatorul PRM Ilie Petrescu.
In cursul acestei saptamini, directorul general al uzinei de tractoare Titu Serban impreuna cu liderul de sindicat Gheorghe Apostu si reprezentantul BNS Matei Bratianu vor discuta la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale cu ministrul Gheorghe Flutur pentru suplimentarea fondurilor de subventionare a tractoarelor si utilajelor agricole.
Directorul general al Tractorului Brasov, Serban Titu, ne-a declarat ca uzina detine 123 de hectare de teren. "Cine va lua activele bineinteles ca va lua si terenul", a precizat Serban Titu.
Istoria acestei investitii porneste din anul 2006 cand prin Hotararea Guvernului numarul 1661 Consiliul Judetean Dambovita a preluat de la Ministerul Apararii Nationale un imobil compus din teren si cladiri situat la Titu, fosta unitate militara de parasutisti.
IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu - Targoviste, IR 1780 Pitesti - Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresti Nord - Galati si retur.
Potrivit purtatorului de cuvant al Camerei, Titu Ghiorghiof, atributiile ANC ar putea fi preluate de Ministerul Finantelor, de Ministerul Mediului si de Ministerul Agriculturii.
Titu Gheorghiof, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat ieri ca presedintele acestui for legislativ, Adrian Nastase, va discuta cu Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, pentru a convoca miercuri, 11 mai, o sedinta a Birourilor Permanente reunite.
Motiunea de cenzura depusa de PSD cu ocazia angajarii raspunderii Guvernului va fi prezentata luni in plenul Camerelor reunite, iar dezbaterea si exprimarea votului secret cu bile va avea loc in sedinta de miercuri a Parlamentului, a anuntat secretarul Camerei, liberalul Titu Gheorghiof (foto).
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei, Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca a fost aprobata numirea fostului ambasador in Austria, Traian Chebeleu, in functia de director general al Directiei Generale pentru relatii externe si protocol al Camerei.
PNL nu a anuntat inca pe cine sustine la presedintia Camerei, dintre numele vehiculate fiind cele ale Monei Musca si Titu Gheorghiof.
Pentru a stopa cererea de inscrieri in PNL, deputatul Titu Gheorghiof a dat un moratoriu prin care cere oprirea inscrierilor in partid timp de sase luni, moratoriu care a intrat in vigoare de vineri seara.
In locul lui Ponta a fost preferat liberalul Titu Gheorghiof, care a fost investit purtator de cuvant. “Sunt sigur ca domnul Gheorghiof se va descurca mai bine decat mine avand in vedere ca are experienta necesara pentru o astfel de functie“, a spus Ponta, vizibil dezamagit.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei, liberalul Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca saptamana viitoare cele doua Camere se vor intruni in plen pentru a vota componenta comisiilor SRI si SIE.
google-analytics.com