Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (3.00 secunde)
Georgica Severin:
Alti doi parlamentari au demisionat din PDL Deputatii de Caras-Severin Gheorghe Hogea si Valentin Rusu au anuntat, miercuri, in plen, ca au demisionat din PDL si ca vor trece la PNL. Rusu si Hogea si-au anuntat deciziile fara a face alte comentarii.
Adian Severin concluzioneaza: Pe strazile Romaniei nu se dau lupte politice ci geo-politice / ZIUA NEWS Analistul si politicianul Adrian Severin scrie pe blogul propriu un text ce se doreste a fi concluzia faptelor din ultima saptamana de pe strazile si spitalele din Romania.
Georgica Severin a distribuit postarea publicata de Adrian Severin Adrian Severin: ... Nu cunosc ce se afla in dosarul sau si de aceea nu il pot comenta. ... Procurorii considera CAPITALUL DE IMAGINE (o formula jurnalistica dar nu si juridica) ca fiind un posibil folos necuvenit in sensul legii penale.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
Peste 100 de strazi si trotuare din municipiul Drobeta Turnu Severin vor intra in curand in reabilitare, dupa ce un proiect initiat de primarul Constantin Gherghe a fost aprobat si va primi de la Uniunea Europeana 24.549.716,59 euro.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. Jucatorul de 19 ani evolueaza pe posturile de fundas si mijlocas stanga si a semnat un contract pe patru ani si jumatate cu gruparea olteana.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa. Senatorul PSD Georgica Severin a avut luni o intrevedere cu E.S.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
Social-democratii cer Guvernului sa negocieze cu partidele un pact politic pe tema educatiei, care sa cuprinda mai multe legi in domeniu, adoptate prin consens, a anuntat ieri seful Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall.
Presedintele Basescu a precizat, miercuri, la inceputul intalnirii cu partidele, ca in invitatia trimisa acestora i-a rugat sa faca observatii asupra pactului pentru educatie, mentionand ca lasa documentul deschis pentru semnare de catre partide, sindicate si asociatii ale elevilor si profesorilor.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Traian Basescu roaga fortele politice sa încheie un pact pentru educatie, în care sa stabileasca directiile acestui domeniu.Schimbarile structurale în educatie ar trebui sa aiba loc pâna în 2013, a mai mentionat presedintele, aratând ca anul 2014, cel al unui nou buget UE, ar trebui sa gaseasca România cu un sistem de educatie „reconfigurat“.Seful statului a sustinut, la un simpozion organizat ieri de parlament, ca bugetul anual al educatiei ar trebui sa fie, în perioada 2008 - 2013, de cel putin 6% din PIB, iar cel al cercetarii ar trebui separat de acesta si ar trebui sa primeasca minimum 1% din PIB.Acestea reprezinta însa doar „alocari minimale, daca vrem o Românie competitiva“.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. 63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
Accesul la educatie si cultura al copiilor din mediul rural.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
google-analytics.com