Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (3.20 secunde)
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
AmosNews publica articolul lui Octavian Andronic "Suisurile si coborasul lui Severin", pe care il puteti citi in continuare. ... Uitati, cazul Severin "Bursucul veninos" era pana mai ieri, unul dintre cei mai seriosi si mai competenti politicieni romani. Lipsit de charisma, el si-a construit cariera politica prin perseverenta.
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Acesta este un program adus in tara noastra de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, care alaturi de o companie de resurse umane incearca sa vina in sprijinul sportivilor care vor sa renunte la cariera profesionista si au nevoie de ajutor in gasirea unui job.
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. Aceasta este pozitia presedintelui cu privire la problemele din sistemul de educatie.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident. In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
"Voi respecta si voi pune in aplicare imediat decizia Parlamentului European in cazul lui Severin, oricare ar fi aceasta" PSD asteapta rezultatul anchetei Parlamentului European in ceea ce-l priveste pe europarlamentarul Adrian Severin, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Victor Ponta, adaugand ca va respecta si va pune in aplicare imediat decizia forului legislativ de la Bruxelles, oricare ar fi aceasta.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Compania Nationala de Investitii a finalizat in aprilie, in cadrul "Programului Constructii sali de sport", 13 sali de sport in 10 judete, printre care si Constanta.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Competitia, care a debutat ieri-seara si se va sfarsi vineri, va opune reprezentantele judetelor Dolj, Mehedinti, Valcea si Gorj, fiind vorba despre "GP" Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei;
Masa corporala ideala • Cum poate fi integrata activitatea fizica in programul aglomerat al fiecarei zi? Activitatea fizica trebuie sa devina o parte din rutina zilnica asa cum este spalatul pe dinti sau mersul la serviciu.
Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta!
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie.
Social-democratii par sa fi trecut de socul tulburarilor interne si pun toate tunurile pe actuala guvernare.
google-analytics.com