Cautare

903 de rezultate pentru "echipe" (3.34 secunde)
Adica, atunci cand lucrezi in Anglia, chiar si ca rezident, ajungi sa operezi niste cazuri care au trecut prin tot sistemul, lucrezi in echipe etc. ... Al doilea, in Anglia lucram in echipe multidisciplinare. ... - Povesteste-ne cum functioneaza in Anglia aceste echipe multidisciplinare si cat de comuna este colaborare intre medici?
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
In sezonul regulat vor intra direct 28 de echipe, care vor juca in grupe. ... Alte opt echipe vor juca in preliminarii, pentru patru locuri disponibile in faza grupelor, printre acestea numarandu-se si Gaz Metan Medias.
Celelalte echipe vor fi in urna a patra valorica. ... Cel mai bine clasate echipe in cele 4 grupe din Seria C a Ligii Natiunilor, care nu s-au calificat deja la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, merg in play-off-ul Ligii Natiunilor (martie 2020).
Nu m-ati ascultat, si ati dat un doi-doi, pierzator pentru ambele echipe, mai ales ca lupta pentru supravietuire in Liga I nu s-a incheiat pentru nici una dintre cele doua echipe ale Olteniei.
In cadrul unei echipe mai mari, eu cred ca-si au loc mai multe generatii. ... In tarile cu democratii consolidate tot echipe de oameni se fac, insa fiecare om este expresia unei idei.
Sorin Cartu a vorbit si despre posibilitatea ca orasul Craiova sa aiba o echipa in esalonul secund din sezonul viitor, explicand ca proiectul aparitiei unei noi echipe poate deveni viabil, insa doar cu sprijinul autoritatilor locale.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Intrecerea de futsal va alinia la start 11 echipe din intreaga Oltenie, acestea avand in componenta jucatori legitimati si nelegitimati, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani.
Gimnastica-Euro-2012- Romania, campioana europeana la feminin Dupa o asteptare de 4 ani, gimnastele romance reusesc din nou un titlu continental pe echipe, al 6-lea pe echipe si a 129-a medalie continentala, cu numai 2 luni inainte de Jocurile Olimpice de la Londra.
Capitanul legendarei echipe a oltenilor argumenteaza ca Stiinta, sfertfinalista in cupele europene 1982 si semifinalista in 1983, s-a ridicat pe propriile picioare si a deschis drumul echipelor romanesti spre Europa fotbalistica, spre performantele internationale.
La Jocurile Olimpice de la Londra, care vor debuta la sfarsitul lunii viitoare, in proba de spada feminin va exista si concurs pe echipe, fiind pentru prima data cand se intampla acest lucru.
--------- Despre tragerea la sorti si despre capi de serie Din cele 32 de echipe, opt sunt venite din Champions League (echipele care au terminat grupa pe locul trei, inclusiv CFR Cluj), iar restul de 24 sunt echipele care au ocupat primele doua locuri in cele 12 grupe Europa League.
Daca o va pastra pana la final, aceasta pozitie ne-ar da posibilitatea sa trimitem doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, din sezonul 2015-2016. ... Inseamna in total 3 puncte, care se impart la 4 echipe.
E o grupa grea, cu echipe puternice, fiecare are sansa ei, a declarat Vlad Chiriches la conferinta de presa.
Pentru jucarea acestui sport sunt necesare doua echipe de cate 11 persoane, carora li se adauga 5 rezerve. Meciul dureaza 70 de minute, constand in doua reprize a cate 35 de minute, timp in care se permit oricate schimbari doresc ambele echipe.
Si o parte din sufletul acelei echipe incepe sa se reconstituie.
"Sa se faca 18 echipe si sa se salveze din nou. Fenomenul s-a acutizat si a devenit hidos!" "Acum 2 ani, s-au facut din 14-16 echipe. Sa se faca 18 echipe si sa se salveze din nou Dinamo...
Organizatorii s-au gandit ca suporterii celor doua echipe sa aiba locuri de intalnire diferite, astfel ca in Piata "George Enescu" vor fi fanii echipei Atletico Madrid, iar in Piata Constitutiei vor sta cei care sustin pe Athletic Bilbao.
Numarul de echipe din Liga I a reprezentat un subiect de disputa in aceasta vara intre FRF si LPF.
google-analytics.com