Cautare

1113 de rezultate pentru "echipe divizia c" (4.33 secunde)
Iata insa ca, ieri, Comitetul Director al Aliantei Federative a Sindicatelor Functionarilor Publice "Sed Lex", format din presedintii federatiilor membre si din cei ai sindicatelor nationale afiliate (Federatia Sindicatelor Statisticienilor din Romania, Federatia Nationala a Sindicatelor din Finante, Federatia Nationala a Sindicatelor Muncii si Protectiei Sociale, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala) a acceptat crearea unei echipe mixte, guvern-sindicate, care, impreuna cu reprezentantii Bancii Mondiale, sa finalizeze, pana pe 2 octombrie, sistemul unitar de salarizare a functionarilor publici si a personalului contractual.
Reprezentantii Postei Romane au obtinut medalia de bronz in proba masculina pe echipe la cea de a 35-a editie a Balcaniadei Marsului Factorilor Postali.
Echipe intregi de muncitori dau zor, chiar si in zilele de week-end, sa termine lucrarile patronilor. ... Zeci de echipe de muncitori muncesc la foc continuu, in beneficiul proprietarilor noilor constructii, fara sa mai tina cont de pagubele pe care le fac in jur.
„Nu se pot fizic verifica toti agentii economici, pentru ca exista doar 40 de echipe de control si 80 de inspectori“.
Pentru a participa la concurs s-au inscris opt echipe a cate trei studenti. ... In cele zece minute puse la dispozitie pentru a puncta ideile principale, membrii fiecarei echipe au adus idei pro sau contra, dupa care le-au prezentat in fata tuturor.
Echipe de 15-20 de specialisti de la Ford lucreaza în fabrica din Banie la proiectele pentru demararea productiei unui nou model sub marca Ford. „Ford este prezent în companie cu echipe care pregatesc proiectul tehnic pentru începerea noii productii“, a subliniat directorul Ion Ion.
Raspunsul la întrebarea care sunt mecanismele ce fac respectivele echipe sa functioneze este cât se poate de simplu.
Verificati stadioanele construite in paduri sau pentru echipe inexistente ori in sate in care asfaltul ramane un vis demn de mileniul IV, verificati patinoarele aruncate cu atata darnicie catre firmele si primarii prieteni.
Intregul grup este impartit pe echipe si fiecare are propria insula de gatit complet echipata, dotata cu plite electrice si cu toate electrocasnicele si ustensilele de care au nevoie.
Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Matulevicius si Neagu, panduri cu acte Delegatia echipei Pandurii a ajuns duminica in Antalya cu un charter, impreuna cu alte doua echipe de Liga 1, Astra si CFR Cluj.
Componentii catorva echipe de la SCM-U Craiova, volei feminin, baschet feminin si baschet masculin au participat weekendul trecut la o actiune de popularizare a sportului, desfasurata la Electroputere Parc sub titulatura "Sportul inseamna sanatate".
La Severin am gasit un colectiv foarte bun si conditii cum putine echipe din primul esalon mai au", a spus, pentru GdS, Balace, in al carui CV sunt trecute peste 200 de meciuri jucate in prima liga si formatii precum Universitatea Craiova, Rocar Bucuresti, FC Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.
Fetele vin de la echipe de top, deja am obtinut transferul uneia dintre ele, acum sunt in tratative pentru obtinerea actelor si pentru cea de-a doua jucatoare. ... Stim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj si FCM Targu Mures, formatii sponsorizate de catre primarii si consilii locale.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
Maine si duminica este concursul la individual, iar luni se va trage la echipe. ... Puncte necesare la Jocurile Olimpice Pana la Jocurile Olimpice de la Londra, la care vor participa si spadasinele tricolore la individual si pe echipe, mai sunt 168 de zile.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Din pacate am avut si cateva evenimente neplacute, s-a accidentat Grecu, a urmat Latovlevici, Goian a avut probleme si Torje mi-a spus ca nu mai poate sa alerge, ca are crampe!" "Cred ca a fost un test util contra unei echipe extraordinar de puternice, dar si noi ne-am ridicat in multe momente la nivelul acestei echipe.
Felgueiras - Mateiu, Diogo Silva, C. ... Campioana amicalelor, FC Brasov, primeste replica revelatiei turului, Pandurii, ambele echipe cu pretentii de mijlocul clasamentului. ... "Pentru ambele echipe va fi extrem de greu.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
google-analytics.com