Cautare

1109 de rezultate pentru "echipe divizia c" (5.89 secunde)
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Hagi, la echipe din Romania: Debut in Divizia A la meciul SC Bacau - FC Constanta, scor 3-0 (11 septembrie 1982) 1982-1983 la FC Constanta: ... Hagi, la echipe din afara Romaniei:
Cotidianul britanic il citeaza pe Nick Reilly, directorul executiv al GM Daewoo, divizia pentru Coreea de Sud a producatorului american, care sustine ca grupul nu are nevoie sa cumpere fabrica de la Craiova, unitate cu 3.600 de angajati.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Aceasta implicare a autoritatilor romane din domeniul turismului in mentinerea prezentei in tara noastra a celui mai mare tur-operator de pe piata mondiala a industriei turistice vine dupa ce divizia nordica a TUI a anuntat recent retragerea contractelor de sejur pe litoralul romanesc pentru 8.000 de cetateni scandinavi.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Divizia Mercedes-Benz Cars si-a marit cifra de afaceri cu doar 3%, la 1,2 milioane de vehicule. ... Divizia Mercedes-Benz Van si-a crescut vanzarile cu 13%.
Drive-test si traineri de la divizia "M" Automobile Bavaria, reteaua de dealeri BMW, nu s-a multumit sa prezinte în vorbe noile tehnologii EfficientDynamics, ci a organizat si sesiuni de test prin care sa demonstreze calitatea si eficienta acestor masuri.
Santierul militar naval va fi preluat, dupa toate probabilitatile, de catre Blohm & Voss din Hamburg, care face parte din divizia navala a concernului german ThyssenKrupp Marine System.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. ... In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci.
Economist Intelligence Unit (EIU), divizia de analiza a grupului The Economist, avanseaza ipoteza ca oricine va fi la putere in urma alegerilor din Romania va avea dificultati sa implementeze masurile dure, impuse de FMI, de ajustare pentru sectorul public.
Divizia europeana a americanilor de la Lear, care patroneaza fabrica infiintata in 2001 la Pitesti, este inregistrata in Luxemburg si Marea Britanie. ... Alt producator entuziasmat in 2008 a fost divizia italiana a grupului Rochling.
Fabrica de Transformatoare - cea mai importanta, Fabrica de Motoare Electrice, Divizia de Aparataj, Divizia de Locomotive si Sectia de componente si constructii metalice, nou-infiintata.
divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central.
are un numar de 6.619 salariati, din care 1.740 salariati la divizia energetica si 4.720 salariati la divizia miniera.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
David Steffel a stabilit un nou record personal in Divizia A la recuperari, 17 (6 ofensive si 11 defensive). ... Cealalta formatie olteana din Divizia A, SCM-U Craiova, a jucat aseara, dupa inchiderea editiei cu BCM-U Pitesti.
Gorjenii se afla momentan pe locul 7 in Divizia A de baschet masculin, in timp ce adversara lor ocupa locul 10, insa cu un joc mai putin disputat.
BenQ Mobile, divizia companiei taiwaneze responsabila de acoperirea pietei telefoniei mobile, a fost desfiintata. ... In anul 2005 a cumparat divizia telefoniei mobile de la Siemens, iar o perioada s-a mers cu numele comun BenQ-Siemens.
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
google-analytics.com