Cautare

1985 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (3.34 secunde)
Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc. ... Greu de crezut ca aceasta schimbare ar putea avea loc curand. ... Fost jucator emblematic al Generatiei de Aur.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
CM de fotbal 2014: Romania se va duela cu Grecia in baraj, prima partida in deplasare Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, prima mansa urmand sa se desfasoare in deplasare (15 noiembrie). ... Baraj, CM de fotbal 2014:
Vezi ce pedepse au primit in Dosarul Transferurilor Verdictele oferite la finalul celui de-al 69-lea termen din dosarul "Transferurilor" au cazut ca trasnetele asupra celor 8 oameni acuzati de procurori. Nimeni nu-si mai aminteste anii de asteptare, amanarile sau taraganarile.
Stadionul Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia BELGIA si SUA s-au intalnit, marti de la ora 23:00, in ultima optime de finala de la CUPA MONDIALA DE FOTBAL 2014.
Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei).
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
GOOGLE are un nou LOGO pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a fost sursa de inspiratie si pentru Google care are un nou logo dedicat importantului eveniment sportiv din Brazilia.
In aceste ultime zile, am urmarit meciurile din optimile de finala. ... Beckenbauer i-a criticat dur, a afirmat ca actuala nationala este destul de modesta, ba chiar a avertizat suporterii ca n-ar fi exclus sa asiste la un esec al elevilor lui Klinsmann la aceasta editie a CM.
De ani buni, se vorbeste in fotbalul romanesc de coruptie si evaziune fiscala, insa a existat o singura pedeapsa. Mana lui Gica Popescu a scos castanele din foc dupa diferentele de sume declarate in Romania si Turcia la transferul actualului dinamovist si fost rapidist, la acea vreme, Florin Bratu.
El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri. Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova si Dinamo Bucuresti au oferit publicului din Banie o partida spectaculoasa, cu rasturnari de scor. ... Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1.
(continuare) - Ce parere aveti despre proteste, cat sunt de justificate, cat sunt de spontane si cat sunt de alimentate politic?
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Ministerul Economiei si Comertului ii avertizeaza pe coreenii de la Daewoo Craiova ca daca in doua saptamani nu vor renunta la tergiversarea semnarii contractului de preluare, negocierile vor fi oprite, ne-au declarat surse din cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
google-analytics.com