Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (3.17 secunde)
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: ... Play-off-ul (turul 4 de calificari) este deja un nivel in care foarte rar mai poti da de adversari din lumea a III-a sau a IV-a a fotbalului.
Astfel, doar Torje ar putea sa intre in primul 11 pentru partida cu elvetienii Partida va fi televizata in Romania, de la ora 19:00, de ProTV si de DolceSport. Meciul va fi live blog pe ProSport Echipe probabile:
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Domnule Antonescu, va rog, o precizare legata de prima intrebare cu Serviciul de Informatii Externe - domnul Melescanu a inteles ca trebuie sa mearga la Comisia care ancheteaza activitatea SIE in Parlament, cei de acolo l-au trimis la dumneavoastra si la CSAT;
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. 33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul. Competitia, una traditionala, a reunit opt echipe din trei tari:
Guvernul va privatiza Nationala de fotbal, in speranta ca un manager privat va obtine rezultate mai bune Sub managementul defectuos al lui Victor Piturca Nationala a mers constant pe pierdere Sedinta de Guvern convocata de urgenta dupa Olanda-Romania 4-0!
- chiar si atunci cand medicamentele pe care trebuie sa le consum au ca efecte secundare un subit vag interes pentru fotbal, in niciun caz nu sunt stelist;
HotNews - Meciul de debutat la CM Fotbal: ... a fost un circ Brazilia a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Fotbal, echipa pregatita de Luis Felipe Scolari trecand, scor 3-1, de Croatia (Grupa A).
Sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate in sferturile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL DIN BRAZILIA: ... 1-0 ARGENTINA a invins cu emotii BELGIA in sferturile de finala, scor 1-0 si s-a calificat in semifinalele competitiei unde va intalni Olanda, castigatoarea meciului cu Costa Rica.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe?
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
google-analytics.com