Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (2.62 secunde)
Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize. ... Stiu ei de ce.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Capitanul legendarei echipe a oltenilor argumenteaza ca Stiinta, sfertfinalista in cupele europene 1982 si semifinalista in 1983, s-a ridicat pe propriile picioare si a deschis drumul echipelor romanesti spre Europa fotbalistica, spre performantele internationale.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. Daca o va pastra pana la final, aceasta pozitie ne-ar da posibilitatea sa trimitem doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, din sezonul 2015-2016.
Hochei-ul pe iarba, sport olimpic incepand din anul 1908, este celebrat de catre Google printr-un logo special, care infatiseaza o jucatoare aflata pe terenul de joc.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
In aceasta seara se va afla prima finalista de la Euro 2012, in prima semifinala a CE oponente fiind Portugalia si Spania, doua echipe echilibrate din punct de vedere valoric Sita a tot cernut la Euro 2012, in competitia din Polonia si Ucraina ramanand fara doar si poate cele mai bune patru echipe.
Champions League, finala competitiei Borussia vs Bayern (21:45)/ Finala marilor orgolii Wembley, gazda marii finale Champions League "Wembley" va gazdui, in aceasta seara, de la ora 21:45, prima finala 100% germana din istoria Champions League.
Sambata, la Sankt Petersburg, a avut loc tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala de fotbal care va avea loc in 2018 in Rusia. Romania a fost cap de serie, facand parte din elita mondiala - prima urna valorica - la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2018.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
google-analytics.com