Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (3.82 secunde)
In luna noiembrie a anului trecut, jucatoarea a fost chemata de Radu Voina pentru Trofeul Carpati, dar nu a fost inclusa in lotul care a plecat la Campionatul Mondial din Brazilia, traind o mare dezamagire, dar a recunoscut ca evolutia sa din acea perioada de la echipa de club nu era tocmai buna.
Avem o echipa mai buna. ... Noua campioana a Romaniei la juniori D este echipa Academiei "Gheorghe Hagi", care a castigat finala mare destul de greu in fata celor de la AFC Unirea Unghieni, 2-1.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul.
Toata tevatura s-a datorat unui singur fapt, mai exact disputarea unui amical cu AS Roma, nu cu Primavera sau echipa de rezerve, ci chiar cu prima "garnitura" ... Este un lucru extraordinar ca jucam cu AS Roma, nu intalnesti o echipa atat de mare in fiecare zi.
Meciurile au loc in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, echipa Romaniei fiind condusă ... Cele doua reprezentative s-au mai intalnit o singura data, in 1996, in Finlanda, cand echipa noastra a invins cu scorul de 3 la 2.
Ce ma doare si pentru ce sunt trist e ca luam goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipa ca Manchester nu ai nicio sansa. ... Tehnicianul clujenilor considera ca daca echipa sa ar obtine patru puncte in dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificata in optimile Ligii Campionilor:
Sunt bucuros sa fiu in echipa cu primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu doamna ministru Ecaterina Andronescu, cu ceilalti colegi din USL Sector 3. Mesajul meu s-a armonizat cu mesajul lor, tocmai pentru ca suntem o echipa. ... Care e echipa dvs.
Pentru ca in cazul in care Steaua este exclusa definitiv, dupa cele trei instante judecatoresti, atunci, conform regulamentului, trebuie sa patrunda in Liga Campionilor echipa de pe locul doi din campionatul Romaniei si se coboara un loc cu Liga Europa (n.r.
Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
A evoluat pentru gruparea ros-albastra pana in 1973, cand s-a transferat la echipa al carei simbol si capitan avea sa devina, Universitatea Craiova.
"Este o mare cinste pentru mine si familia mea selectionarea in echipa secolului.
0-4 cu Chelsea Steaua a fost pusa la colt de o echipa care vine din alta lume. ... Neobisnuit este ca o echipa antrenata de omul cu pardesiu sa atace. ... Iar dincolo de scor, imaginea neplacuta de echipa cu palaria pe ochi.
Steaua este echipa care plonjeaza tot mai convingator in mediocritatea competitiei. Steaua este echipa care pare ca se dezintegreaza cu dezinvoltura de capcaun. ... Echipa care era creditata cu forta de a calari dezinvolt campionatul ramane doar in amintire.
Echipa va putea fi inscrisa la vara in Liga a IV-a, in cazul in care vor fi locuri disponibile, iar finantatorul va face dovada faptului ca gruparea are o baza de pregatire.
Cand are loc turneul Andreea Raducan a estimat sansele pe care echipa feminina de gimnastica le are pentru turneul preolimpic din Brazilia (16-19 aprilie) Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat la Mondialul din toamna, de la Glasgow, calificarea directa la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce a incheiat concursul pe locul 13.
Iordanescu a facut nu mai putin de 4 schimbari in echipa fata de meciul cu Franta, insa echipa a jucat mai slab ca in partida de deschidere.
Dinamo este singura echipa dintre cele patru care are antrenor nou, Ioan Andone, iar transferurile facute nu impresioneaza ca nume. Echipa lui Hagi este cea mai tanara, dar poate fi marea surpriza a noului sezon, dupa ce anul trecut a terminat pe locul 5.
Aguero inscrie cu un sut la coltul lung din careu si ridica scorul la 4 - 0 pentru echipa lui. ... Nu-mi fac niciun fel de probleme, ba mai mult, sunt foarte increzator ca vom califica echipa in grupele Champions League.
Daum a operat patru modificari in echipa de start a Romaniei fata de garnitura aliniata sambata contra Poloniei (1-3), in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar debutul meciului a fost catastrofal pentru tricolori, oaspetii marcand in minutul 8, prin Eduardo Vargas, cu sut de la 17 metri, fara replica pentru Pantilimon.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
google-analytics.com