Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (3.41 secunde)
Firoiu va fi imprumutat Alt jucator care ar putea parasi echipa pregatita de Marian Bondrea este Mihnea Firoiu, juniorul urmand sa fie imprumutat pentru sase luni. "In privinta lui Firoiu ne-am hotarat sa-l imprumutam, iar acum ii cautam echipa.
Oltencele au fost plasate intr-o grupa dificila, alaturi de campioana Rusiei (echipa formata din fetele de la lotul national) si Aeronautica Militare din Italia (care avea doua componente din echipa nationala, medaliata cu bronz la Mondialelele de la Catania).
Nikolic se teme mai mult de propria echipa si crede ca aportul bancii de rezerve va fi cheia succesului. ... Eu ma tem foarte mult de echipa mea, nu de adversar.
Cu Prometeu se mai pregateste si Madalin Murgan, dar fostul jucator al Universitatii, Pandurii Targu Jiu si ALRO Slatina spera sa-si gaseasca repede un angajament la o echipa din primele doua esaloane.
Antrenorul Bogdan Burcea a spus ca venirea Roxanei, care evolueaza pe postul de centru, va ajuta mult echipa sa paraseasca locurile retrogradante: ... Alaturi de Roxana sunt convins ca echipa va avea alta exprimare in teren.
sa fac o noua echipa nationala" - Victor Piturca, antrenor Romania, pentru DigiSport.
Valoarea reala a lui Chiriches este insa mult mai mare, Gigi Becali primind deja o oferta de 5.000.000 de euro de la o echipa din Franta, cu toate ca stoperul nici nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial pentru Steaua.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante. ... Energia, aflata pe locul 4 in Liga Nationala, este outsider in Banat, desi echipa gazda este abia pe locul 9.
Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: ... Echipa a aratat potenta in joc si putem spune ca doar din cauza ghinionului am primit golul. ... O sa analizam foarte bine prestatia lui si vom lua o decizie in privinta locului sau in prima echipa.
Chiar daca au plecat Cristescu si Chipciu, echipa lui Marius Sumudica a aratat bine in perioada de pregatire. ... E o echipa incomoda, o echipa cu care am avut mereu meciuri extrem de grele", a declarat antrenorul Petre Grigoras.
Au jucat cu sufletul Publicul a fost alaturi de echipa si a dat putere jucatorilor sa lupte si impotriva erorilor de arbitraj. ... Energia nu a cedat initiativa nici un moment si a obtinut o victorie care mentine echipa in carti pentru play-off.
Sigur, Dinamo e favorita pentru ca e echipa de pe primul loc, dar si Rapid era favorita aici, Cluj era favorita si le-am batut. ... Desi se tot spune ca Pandurii e mai slaba decat in tur, Viera continua sa creada in echipa. ... Am incredere 100% in echipa.
Pandurii, maestra revenirilor Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua. ... "Nu avem psiholog la echipa.
Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium.
si in privinta disputei de astazi, cu SC Vaslui, echipa pe care o respecta foarte mult. ... Vasluiul este o echipa cu compartimente echilibrate, si in aparare, si in linia de mijloc, nu mai spun de atac, care este letal.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova are obiective marete in sezonul viitor. ... Decizia i-a fost comunicata antrenorului craiovean la o zi dupa ce acesta a implinit 48 de ani si este putin surprinzatoare, in conditiile in care anul acesta sub comanda lui Pascu echipa si-a indeplinit obiectivul fixat:
Ponta a felicitat echipa feminina de gimnastica Romania a obtinut aurul continental Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de felicitare echipei feminine de gimnastica a Romaniei pentru rezultatul de la Campionatul European.
Mitica de la Liga a spus ca locul Timisoarei, ramas "vacant", ar trebui sa fie ocupat de echipa castigatoare a unui viitor baraj sustinut de formatia de pe locul 15 din Liga I, FCM Targu Mures, si cea de pe locul trei din seria Timisoarei, in speta Gaz Metan Severin.
google-analytics.com