Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (3.37 secunde)
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Noi suntem o echipa", a spus social-democratul Daniel Slavescu. Acesta a ocolit un raspuns clar daca doreste sau nu dizolvarea consiliului, preferand sa aprecieze ca isi doreste ca la Mangalia sa existe o "echipa ideala". "Sa fie o echipa mai numeroasa", a spus, cu talc, Slavescu.
Marcel Romanescu a fost anuntat de mai multe luni ca va fi numit in echipa actualului prefect, dupa ce anul trecut si-a incheiat mandatul de deputat ales pe listele Partidului Democrat Liberal.
Pentru mine conteaza insa foarte mult ce echipa isi va face; ... Deocamdata astept sa-i vad echipa si apoi ma mai gandesc daca il voi sustine. ... Daca va avea o echipa OK si bineinteles daca mi se va propune acest lucru, raspunsul e da.
Senatorul PSD Titus Corlatean afirma ca il asteapta pe Miron Mitrea si pe alti lideri PSD sa faca parte "din aceeasi echipa" si sa uite de "unele chestiuni de ordin personal", pentru castigarea alegerilor prezidentiale.
As putea sa formez din nou o echipa cu multi dintre colegii mei", a mai adaugat Nastase. ... "Cu Ion Iliescu am facut echipa timp de 20 de ani. ... Nastase a vorbit si despre oamenii care ar putea face parte din viitoarea sa echipa:
Iliescu a subliniat ca este in dezacord cu decizia luata luni de Comitetul Executiv privind candidaturile in echipa la conducerea partidului.
Tin sa felicit din toata inima noua dar mai ales tanara echipa aleasa si sa le urez succes in activitate.
Echipa. ... Echipa.
Aici am reusit sa formez o echipa de tineri profesionisti, alaturi de care am dus mai departe proiecte cum ar fi Festivalul Maria Tanase, Festivalul Ioana Radu, dar si un proiect complex de introducere a conceptului de formare continua a adultilor, intr-un parteneriat cu institutii de profil din Danemarca.
KazMunaiGaz, actionarul majoritar al Rompetrol, si o echipa condusa de presedintele Dinu Patriciu si Titov Buzescu, vicepresedinte pe eficienta operationala, au initiat un amplu proces de restructurare, care afecteaza cateva sute de angajati, au declarat pentru Mediafax surse din grupul petrolier.Primul val de plecari din Rompetrol a numarat peste 500 de oameni, urmand ca pana la sfarsitul acestui an numarul angajatilor care vor parasi compania sa urce cu alte cateva sute.
"Paguba" neta inregistrata anul trecut de societatea care gestioneaza echipa de fotbal a fost mai mica decat cea inregistrata in anul precedent, care s-a ridicat la 1.865.609 lei.
Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia. ... Atingerea obiectivelor si succesul presupune munca in echipa, incredere reciproca si asigurarea posibilitatilor de dezvoltare, atribute pe care le-a cultivat in interiorul companiei si in relatiile cu partenerii de afaceri.
Julian Assange a primit echipa Realitatea TV la un conac, in Ellingham Hall, undeva la 200 de kilometri distanta de Londra. ... Julian Assange a primit echipa Realitatea TV la un conac, in Ellingham Hall, undeva la 200 de kilometri distanta de Londra.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Si nu doar de la ei, ci si de la cei cu care am lucrat tot timpul in echipa aia de la Adevarul si Gandul, de la care am invatat loialitatea fata de un loc de munca.
Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport.
"In tur, echipa Pandurii a jucat cel mai frumos fotbal. ... Voinea a aratat ca e un fotbalist talentat, reusind sa marcheze patru goluri si sa scoata trei penaltiuri pentru Gloria, echipa clasata pe locul doi in seria B2.
In 1990, Lucescu accepta sa antreneze o echipa dintr-un campionat strain. ... Intre 1981 si 1985, Mircea Lucescu a antrenat echipa nationala a Romaniei. ... Care a fost scorul in finala de Cupa UEFA dintre Sahtior si Werder Bremen, castigata de echipa lui Mircea Lucescu?
google-analytics.com