Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (3.63 secunde)
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. ... Antrenorul Petre Grigoras regreta plecarea lui Mihai Pintilii, dar a inceput sa-i caute inlocuitor, fiind convins ca echipa Pandurii nu moare fara el.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Practic, sunt sanse minime ca patimasii suporteri ai Stiintei sa revina atat de curand in tribunele stadionului "Ion Oblemenco", intrucat patronul Adrian Mititelu a declarat ca nu va inscrie echipa in campionat, neavand la dispozitie nici un jucator si nici un antrenor.
Criticat destul de aspru pentru ca a schimbat echipa, selectionerul pare ca regreta decizia de a pastra aceeasi formatie de la Istanbul. ... Am discutat, insa era foarte greu sa schimb echipa dupa jocul bun din Turcia. ... Echipa Olandei ne-a batut pe faze fixe, nu pe joc.
Cu 5 trofee la activ, Steaua este cea mai titrata echipa din aceasta competitie, insa ultimul succes al ros-albastrilor a venit in urma cu 7 ani, dupa o victorie cu 1-0 in fata Rapidului.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei.
Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016.
A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala. ... Are 64 de selectii in echipa nationala unde a inscris 26 de goluri. A facut parte din echipa nationala calificata in sferturile C.E.
Galezii au castigat cu Belgia, scor 3-1, dupa un meci in care Nainggolan a deschis scorul pentru echipa lui Wilmots, dar golurile marcate de Ashley Williams, Robson-Kanu si Vokes au facut posibila o performanta istorica.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
AUR OLIMPIC pentru echipa feminina de spada Romania a obtinut, dupa 6 zile de la startul competitiei, prima medalie la Olimpiada de la Rio:
Hermannstadt si Dunarea Calarasi se intalnesc sambata, 1 iunie 2019, in meci direct pentru a afla care echipa retrogradeaza direct si cine merge la baraj. ... Echipa lui Miriuta, insa, e intr-o situatie foarte grea.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
A executat echipa de suflet a oltenilor fara sa ii dea nici o sansa. ... Nu-mi place ideea, dar echipa e a lui. ... Si noi platim in continuare si ni se spune ca avem echipa.
A executat echipa de suflet a oltenilor fara sa ii dea nici o sansa. ... Nu-mi place ideea, dar echipa e a lui. ... Si noi platim in continuare si ni se spune ca avem echipa.
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Am urmarit echipa inca de pe timpul cind lupta sa promoveze in A. ... Ce se intimpla azi cu echipa? ... Ceea ce s-a intimplat cu echipa este un aspect particular al celor intimplate in ultimii 15 ani in Romania.
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Am urmarit echipa inca de pe timpul cind lupta sa promoveze in A. ... Ce se intimpla azi cu echipa? ... Ceea ce s-a intimplat cu echipa este un aspect particular al celor intimplate in ultimii 15 ani in Romania.
google-analytics.com