Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (3.73 secunde)
El crede ca noua echipa guvernamentala va reusi sa restabileasca increderea in clasa politica.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
sa transforme o echipa de campanie într-un aparat de guvernare.
Oltencele pot parasi ultimul loc daca bat echipa moldoveana, aflata la un punct in fata lor.
Jucam cu o echipa spaniola, asa ca ne cunoastem foarte bine.
Am avut o echipa foarte puternica, formata din jucatori de calitate. ... Benfica a avut o echipa foarte echilibrata.
Totodata, selectionerul a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma. ... Plus ca Lobby isi doreste foarte mult sa vina la echipa nationala, ceea ce la unii nu se intimpla.
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA" mergea des la meciurile in care juca Chelsea, pe cand Didier Drogba facea parte din echipa! ... Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra.
Echipa de fotbal CATENA RACING TEAM a jucat in Grupa C, scorurile inregistrate fiind: ... In grupa B, echipa Romastru si-a adjudecat prima pozitie, beneficiind si de cele 3 puncte acordate in urma contestatiei de la meciul impotriva celor de la Teva Pharmaceutics.
Show-ul Vocea Romaniei Junior s-a incheiat, iar INNA si copiii din echipa ei au pregatit o piesa pe care au lansat-o cu videoclip oficial: ... Sunt recunoscatoare pentru experienta Vocea Romaniei Junior si ma bucur ca am in echipa mea copii atat de frumosi si minunati.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
"Cred in echipa, dar intr-o echipa adevarata" ... Cred in echipa, dar intr-o echipa adevarata.
"Oamenii trebuie sa vina la vot" In mesajele transmise hunedorenilor la Deva, candidatii aliantei PSD-UNPR-PC au transmis ca echipa lor este cea mai buna din cele inscrise in competitia electorala.
O echipa era pro subiectul de pe biletelul extras, iar o alta echipa era contra, ceea ce a dus la un adevarat "razboi de idei si dezbateri".
Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate.
Am reusit sa ma adaptez repede la echipa si asta datorita colegilor, care au fost foarte primitori si m-au ajutat sa ma integrez in colectiv.
"Salutari pentru toata echipa!" Lucescu a avut parte si de o surpriza. ... "Am vorbit mai mult de fotbal, despre echipa. ... A salutat toata echipa, ne-a multumit ca ii suntem alaturi", a spus Srna.
google-analytics.com