Cautare

61523 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (4.74 secunde)
Nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate cu formatia Elvetiei, 1-1 (1-0), miercuri, pe stadionul Parc des Princes din Paris, intr-un meci din Grupa A la EURO 2016, dar pastreaza sanse de calificare in optimile de finala.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
"Stii cat de bine auzi?", iar nutritia sanatoasa nu putea lipsi din lista temelor alese. In cele din urma, femeile insarcinate prezente in sala s-au informat cu privire la cele doua variante de nastere, raspunsurile venind din partea doamnei Dr.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". ... Iliescu a subliniat ca este in dezacord cu decizia luata luni de Comitetul Executiv privind candidaturile in echipa la conducerea partidului.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Formatiunea condusa la Galati de Adrian Smarandoiu a organizat la finele saptaminii trecute un miting impotriva primarului si viceprimarului de Cosmesti, care, in opinia becalistilor, se opun ideii ca echipa de fotbal Steaua Cosmesti, patronata de Catalin Burduja, seful penegistilor din aceeasi comuna, sa evolueze pe terenul pe care joaca Unirea Cosmesti.
"E prea mult Basescu in viata romanilor" Ionut Vulpescu spune ca seful statului a generat scandal in viata publica, iar din august incoace si-a pierdut orice legitimitate politica Candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 13 din Sectorul 3 al Capitalei, Ionut Vulpescu dezvaluie pentru Jurnalul National care sunt atuurile sale in batalia pentru un loc in Parlament.
Echipa fanion a Galatiului a cistigat joi seara foarte mult dintr-un lucru care se dobindeste greu in competitiile interne de fotbal.
Incercam sa punem entitatile trustului intr-o combinatie productiva, fiindca acest trust e urias, probabil cel mai mare trust media din Romania si cel mai divers, ale carui resurse incercam sa le valorificam mai bine in sinergie, cum frumos spunea dl Ion Iliescu.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
Nationala de fotbal a Romaniei a jucat ultimul meci din 2017: amicaul cu Olanda, echipa care s-a aflat, la un moment dat, in varful fotbalului mondial.
Detectarea acestui semnal este "unul dintre cele mai importante obiective din cosmologie si rezulta dintr-o munca uriasa depusa de un numar mare de cercetatori", a subliniat la acea vreme John Kovac, profesor de astronomie si de fizica la Universitatea Harvard, coordonatorul echipei care administrează
Acesta din urma era ultimul inalt functionar public din conducerea Prefecturii Gorj ramas de pe vremea guvernului Tariceanu.
O accidentare suferita la coapsa stanga in meciul cu FC Arges l-a scos insa din ritm, evolutiile sale ulterioare, dupa repausul fortat, nemaifiind la fel de convingatoare.
Antrenorul Bogdan Burcea a spus ca venirea Roxanei, care evolueaza pe postul de centru, va ajuta mult echipa sa paraseasca locurile retrogradante: ... Alaturi de Roxana sunt convins ca echipa va avea alta exprimare in teren.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
"Sunt nemultumit de rezultat, este un scor care nu reflecta realitatea din teren.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
google-analytics.com