Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (6.75 secunde)
Pentru acest lucru a fost nevoie de 11 ani si de o echipa puternica si profesionalista. Onioptic ofera servicii medicale oftalmologice si de optica medicala (consultatii si investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale oftalmologice).
Pentru acest lucru a fost nevoie de 11 ani si de o echipa puternica si profesionalista. Onioptic ofera servicii medicale oftalmologice si de optica medicala (consultatii si investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale oftalmologice).
"O echipa trista. ... Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Prezent la eveniment, selectionerul Victor Piturca a declarat ca o victorie a tricolorilor in meciul amical cu Uruguay ar fi un succes rasunator, considerand ca echipa "celesta" ... Asa voi face si acum, cand vom intalni o echipa puternica precum Uruguay.
Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. ... Antrenorul Petre Grigoras regreta plecarea lui Mihai Pintilii, dar a inceput sa-i caute inlocuitor, fiind convins ca echipa Pandurii nu moare fara el.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
AUR OLIMPIC pentru echipa feminina de spada Romania a obtinut, dupa 6 zile de la startul competitiei, prima medalie la Olimpiada de la Rio:
Cu toata parerea de rau pentru echipa Steaua, dar locul lui Gigi Becali este la stana. ... Steaua este echipa copilariei mele si a prietenilor mei. ... Desigur, distinctia intre patron si echipa o fac.
Cei trei au constatat ca fac deja "o adevarata echipa" care poate rezolva problemele romanilor. ... "Am constatat ca suntem compatibili si suntem o adevarata echipa. Dupa alegeri vom avea in putine zile, o echipa capabila, care va prelua guvernul", a spus Johannis.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova. ... Ca proaspat student, m-am implicat activ in evenimentele din decembrie 1989, devenind foarte curand unul dintre liderii studentilor craioveni.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Ce a rezultat din proiectul secret OZN (Autor: ... Proiectul a fost demarat din initiativa senatorului de Nevada Harry Reid si a fost condus, la Pentagon, din 2010, de Luis Elizondo, un functionar superior din domeniul informatiilor, cu inalte autorizatii de securitate.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic. ... Sa vedem o retrospectiva a momentelor importante din 2013, in ordine cronologica:
Intrat in turul doi cu 42% din voturile agigenilor, fata de 21% cat a obtinut Ion Ionita, Cristian Carjaliu are acum nevoie ca cei care l-au votat sa fie in continuare alaturi de el.
Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta:
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
[email protected] (11 -17 februarie 2019) - Valer Dorneanu a explicat cu rabdare unei delegatii germane ceva ce nemtii nu intelegeau (sau se faceau ca nu inteleg) din episodul revocarii lui Kovesi. - Face valva victoria Romaniei cu Halep in echipa in FED CUP, in fata campioanei Cehia.
google-analytics.com