Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (5.85 secunde)
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena.
La finalul reuniunii restranse, Ion Iliescu a spus ca partidul trebuie condus de o echipa formata din oameni cu autoritate si charisma. ... PSD trebuie sa fie al unei intregi echipe care sa fie formata din oameni cu autoritate, carisma si credibilitate.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a analizat meciul cu Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, partida terminata cu o infrangere umilitoare, scor 1-4. ... Criticat destul de aspru pentru ca a schimbat echipa, selectionerul pare ca regreta decizia de a pastra aceeasi formatie de la Istanbul.
Steaua si Petrolul se intalnesc in Supercupa Romaniei Noul sezon intern incepe oficial azi, odata cu meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei, care se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20:45.
A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala. ... Are 64 de selectii in echipa nationala unde a inscris 26 de goluri. A facut parte din echipa nationala calificata in sferturile C.E.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Multi se gandesc deja la o finala Walles - Islanda Tara Galilor a oferit una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatului European si s-a calificat in semifinalele competitiei, unde va intalni Portugalia.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
Are, alaturi de oameni politici, oameni din politie, din justitie, din administratie, fara de care toate aventurile sale cu iz penal nu ar fi fost posibile. ... A executat echipa de suflet a oltenilor fara sa ii dea nici o sansa.
Are, alaturi de oameni politici, oameni din politie, din justitie, din administratie, fara de care toate aventurile sale cu iz penal nu ar fi fost posibile. ... A executat echipa de suflet a oltenilor fara sa ii dea nici o sansa.
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... O farima din sufletul si mindria oltenilor. ... cea mai inalta din Oltenia; ... Am urmarit echipa inca de pe timpul cind lupta sa promoveze in A. ... Ce se intimpla azi cu echipa?
"Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... O farima din sufletul si mindria oltenilor. ... cea mai inalta din Oltenia; ... Am urmarit echipa inca de pe timpul cind lupta sa promoveze in A. ... Ce se intimpla azi cu echipa?
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Nu trag de timp ca nesimtitii, nu triseaza, nu simuleaza lupta, ci lupta, din toate puterile, cu toata daruirea.
google-analytics.com