Cautare

2340 de rezultate pentru "dunarea galati" (2.98 secunde)
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
Sucursala galateana a Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) se afla intr-o situatie destul de dificila dupa ce Primaria Galati si cea din Tecuci au dispus emiterea unor titluri executorii in vederea instituirii popririi pe conturile institutiei.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Judecatorii de la Curtea de Apel Galati, dar si de la alte instante galatene, precum si personalul auxiliar de specialitate si cel asimilat acestora (informaticienii) au cerut in cursul acestui an egalitate de tratament in privinta acordarii sporului amintit.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
Astazi, in jurul pranzului, presedintele Traian Basescu se va afla la Galati, mai precis in holul Universitatii "Dunarea de Jos", unde se va intalni cu mai multi studenti galateni pentru a purta o serie de discutii asupra unor subiecte de actualitate.
Acesta delegatie, din care au facut parte europarlamentarul PSD Adriana Ticau, precum si colegi ai acesteia din Spania, Italia, Olanda sau Marea Britanie, s-a deplasat la Tulcea si Galati, precum si in Delta Dunarii.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
Dupa cum se stie, printr-o decizie a consiliului de administratie din cadrul AFDJ Galati, adoptata la data de 28 septembrie, Florin Uzumtoma a fost revocat din functia de director Cai Navigabile al institutiei si numit seful Biroului Auto.
google-analytics.com