Cautare

2340 de rezultate pentru "dunarea galati" (2.75 secunde)
Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Anul fotbalistic 2017 a inceput pentru Dunarea pe 24 februarie. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano. ... Dunarea ramane in continuare pe 12, totalizand 23 de puncte.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Meciul FCSB-Dunarea se joaca sambata, 23 septembrie, la ora 21.00 Cel mai asteptat meci al momentului, partida dintre FCSB si Dunarea Calarasi din cadrul etapei a 9-a a ligii I Betano, se va desfasura la Voluntari pe arena Anghel Iordanescu.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo.
malul Dunarii la Silistra-Chiciu, un loc imens, unde Dunarea se desparte in doua: bratul Borcea si Dunarea Veche.
Acest lucru s-ar putea spune despre Plaja Dunarea, tinind cont de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca aici se produc cele mai multe evenimente neplacute.
Ieri s-a deschis Tirgul de evenimente private si catering, manifestare traditionala a SC Dunarea SA, aflata la a treia editie. ... La Pa Pa Gatit si Casa de Comenzi Cofetaria Dunarea. ... conceptul de prezentare cocktail&conference, oferta de servicii Dunarea Catering Corporate si dejunul de afaceri in Restaurantul Blue Sun.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Cand debitul Dunarii creste cetatea de abia mai poate fi zarita si chiar se cufunda in ape, iar cand Dunarea se retrage Pacuiul lui Soare se dezveleste si ofera generos un peisaj unic.
In urma cu 18 ani, pe 29 iunie 1994, a fost semnata la Sofia Conventia privind cooperarea pentru protectia si utilizarea durabila a fluviului Dunarea.
Tribunalul urmeaza sa stabileasca in ce masura fosta conducere a Clubului Sportiv "Dunarea" se face vinovata de prejudiciul retinut in sarcina de Curtea de Conturi.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
google-analytics.com