Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (2.68 secunde)
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, politistii din Segarcea au finalizat vineri cercetarile intr-un dosar penal privind pe Dorin Borcan, primar al comunei Dranic pana in 2008, Verona Biru, contabila la primarie, si Georgeta Borcan, referent agricol.
La randul sau, primarul din Rovinari, Dorin Filip, sustine ca s-a obisnuit ca la impartirea bugetului sa nu primeasca bani pentru repararea drumurilor.
Din acest post a fost schimbat si inlocuit cu Dorin Tascau. Fostul pedelist inca se judeca cu Ministerul Educatiei pentru modul in care si-a pierdut scaunul de sef al Inspectoratului Scolar Judetean.
Printre cei avansati se numara Marcel Ciubotariu, seful Serviciului Evidenta Operativa, avansat de la gradul de subcomisar la cel de comisar, Ivan Anane, seful Sectiei 4, avansat la gradul de comisar sef, dar si Dorin Colidiuc (foto), adjunctul sefului IPJ Constanta, avansat la gradul de comisar sef.
Partidul Liberal, al carui cap de lista a fost primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, era aproape la egalitate - 8,2%.
Partidul Liberal, al carui cap de lista a fost primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, era aproape la egalitate - 8,2%.
- Dorel Onaca, contraamiralul de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, contraamiralul de flotila Aurel Popa, comandantul Flotei, amiralul Cristescu, presedintele Filialei Constanta a Ligii Navale Romane, Mircea Basescu, fratele presedintelui, precum si numerosi alti ofiteri de marina.
El a ocupat functia de sef al filialei doljene a Registrului Auto Roman pana in iulie 2007, cand a deschis lista directorilor demisionari, dupa ce fostul director, Dorin Manciu, si-a castigat postul in instanta.Conducerea Directiei de Statistica, potrivit listei vehiculate in cadrul PD-L Dolj, ar urma sa fie asigurata de Daniel Dobrin de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, dupa ce institutia aceasta a revenit PSD-ului in urma negocierilor pentru impartirea deconcentratelor.Filiala PD-L Dolj a adunat CV-uri pana ieri seara tarziu, existand unii membrii ai partidului care au facut depuneri pentru toate institutiile, conform unor surse din partid.
Cei trei vor veni la malul marii de la Bucuresti, ceea ce inseamna ca, automat, Aurelian Zaheu (foto) si cei doi adjuncti ai sai, Adrian Rapotan si Dorin Colidiuc, vor pierde conducerea IPJ Constanta.
Un alt tip de explicatie l-a dat Dorin Margarit, directorul Casei de Cultura a Studentilor. "Am contactat niste prieteni cu firme de consultanta pe proiecte europene sa vedem la ce categorie de proiecte ma pot incadra.
Contraamiralul Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane a participat duminica, 9 august a. c. , la ceremonialul de predare-primire a comenzii Grupului de Cooperare Navala din Marea Neagra - Blackseafor, organizat la Varna in Bulgaria.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Surse din PNL ne-au dezvaluit ca luni, la orele pranzului, Tariceanu, insotit de un grup de liberali fideli, s-a intalnit la restaurantul "Aquarium" cu Dorin Cocos, pentru a pune tara la cale, sau, mai precis, renasterea Aliantei D.A., cu el premier.
Primarul Dorin Hanu a declarat ca a facut personal programarea zilelor fara plata pentru subalternii sai si pentru ceilalti angajati ai serviciilor din subordine.
Primarul Dorin Hanu a declarat ca a facut personal programarea zilelor fara plata pentru subalternii sai si pentru ceilalti angajati ai serviciilor din subordine.
Printre cei prezenti la manifestarile de la Iasi se numara vicepresedintele PD-L si presedinte al CJ Suceava - Gheorghe Flutur, primarul Chisinaului - Dorin Chirtoaca, primarul Iasiului -Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului Judetean - Constantin Simirad, prefectul judetului Iasi - Dragomir Tomaseschi.
Traian Basescu va mai avea astazi intrevederi cu premierul Vlad Filat, cu primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, precum si cu lideri si reprezentanti ai grupurilor parlamentare.
Totodata, Ponta a precizat ca PSD va avea, in 2012, un candidat la Primaria Targu Mures - unde fotoliul de primar este detinut de Dorin Florea, PD-L.
Printre cei care au reusit se numara Dorin Alexandrescu, Tamara Ciofu, Georgeta Cretu, Doina Federovici sau Florentin Pietraru. Conducerea organizatiei judetene a PSD spera sa poata face o echipa care sa castige alegerile din 2012.
Primarul PDL din Targu-Mures, Dorin Florea, are in sondajele PSD peste 50% la intentia de vot. Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
google-analytics.com