Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (2.88 secunde)
Presedintele executiv al PSD Alba, Dorin Gheorghe Sandea, a explicat faptul ca Liviu Sarbu, fostul presedinte al filialei judetene a PSD, suparat ca nu a fost reales in aceasta functie, ar fi declansat actiuni publice de denigrare a activitatii celor alesi in conducerea judeteana a partidului, refuzand sa colaboreze cu aceasta.
Este vorba de societatea la care Stelian Dutu este actionar si de societatea finului sau, Dorin Mihai Lazia, SC Hidroconsult SRL.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
E Maior (Dorin Lazar - n.r.) de la Brasov, care a fost deputat si este nemultumit ca nu mai e", a afirmat Ion Iliescu.
Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a sustinut ieri la RFI, citat de Mediafax, ca, daca statul roman ar investi mai mult in Republica Moldova, acest lucru ar putea schimba perceptia asupra Romaniei, el propunand ca Bucurestiul sa ofere anual 50 de mil.
La Sibiu, Revelion 2014 va fi prezentat de realizatorul de televiziune Dan Negru, iar muzica va fi asigurata de Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).
Intr-un comunicat semnat de liderul acestei organizatii, Dorin Sangeorzan, se arata ca in ultima perioada s-a conturat o adevarata campanie indreptata impotriva presedintelui PNL, precum si impotriva conducerii legitime a partidului.
Liderul liberalilor harghiteni, Dorin Sangeorzan, a cerut sustinatorilor "proiectelor politice perdante" sa puna capat atacurilor la adresa lui Tariceanu si a guvernului sau:
Printre acestia se numara oameni de afaceri precum Dorin Cocos, Fahti Taher, viitorul cuscru Gheorghe "Bebe" Ionescu, prietenul si partenerul de afaceri al lui Adriean Videanu.
In cadrul celei de-a sasea editii a Galei LSRS, Liga Studentilor Romani din Strainatate a oferit Domnului Colonel Dorin Petrut distinctia Eroism, devotament si demnitate”.
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov.
Un aport aparte la substanta cartii il aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta a IV-a a cartii.
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
Otrocol Dorin CA: Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
Vasile Gabriel Nita a fost eliberat din functia de adjunct al sefului Departamentului ordine si siguranta publica, cu rang de subsecretar de stat, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, iar Dorin Costel Todor a fost numit in functia publica de secretar general al Ministerului Justitiei.
Acesta sustine ca stie deja si numele celui care il va inlocui in functia de director, fiind vorba despre Dorin Otrocol, cel care a mai condus societatea de interes judetean cu mai multi ani in urma.
"Inainte sa plec in concediu, nu stiu ce mi-a venit si am pus pariu pe 5.000 de euro, cu Dorin, ca pana marti, cand urma sa plecam, o sa slabesc patru kilograme", a marturisit Elena Udrea.
Cu toata opozitia Aliantei, proiectul de hotarire a trecut, fiind votat Dorin Otrocol ca director general interimar la SC Drumuri si Poduri.
In zona rurala actiunea social-democratilor a fost sustinuta de presedintele executiv al PSD, Dorin Otrocol si de vicepresedintele Gheorghe Saghian, iar la Tecuci de senatorul Adriana Ticau.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
google-analytics.com