Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (2.53 secunde)
In urma votului secret, cei doi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) in CA, au fost alesi medicul Maria Alexandroaie si economistul Dorin Birta.
Daca este adevarat ca ati cedat complexul balnear al Ministerului Apararii Nationale din localitatea Vata judetul Hunedoara (compus din 9 corpuri de cladire) unei firme apartinand prietenului dvs. Dorin Cocos, sotul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea? 6.
Comisarul Parasca a comis un act grav si evident de politie politica prin amenintarea si santajarea fostului ziarist Dorin Prunila, in perioada cand acesta s-a aflat in Arestul IPJ Satu Mare, cand i-a solicitat informatii despre senatorul Valer Marian si despre ziarul Gazeta de Nord -Vest, fapt descris de acesta intr-o scrisoare transmisa subsemnatului din arest (pe care o atasez in copie la interpelare).
Dorin David, cercetator, Universitatea "Transilvania" Brasov; Iarina Demian, actrita, regisor, scriitor; Georgeta Dimisianu, editor; Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Si presedintele PRM Botosani, Dorin Ciustea, precum si mai multi membri ai organizatiei si-au manifestat ieri intentia de a parasi partidul, nemultumiti de revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la conducerea acestuia.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
"Dupa parerea mea, indiferent de unde provine, un ajutor este bine venit ", afirma Dorin Ciustea, liderul comitetului de initiativa pentru infiintarea filialei Botosani a Partidului Popular, formatiune a carui primar de Romanesti a coordonat un transport de 20 tone in Bacau.
Constantin Contac, pentru care prefectul a emis ordin de incetare a mandatului de presedinte al CJ, se afla la Bucuresti, vicepresedintele Dorin Ciustea, care ar urma sa fie inlocuit dupa modificarea legii administratiei publice, este in strainatate, iar secretarul general al judetului, Nicolai Colesniuc, pentru care se va sesiza comisa de disciplina a inaltilor functionari publici, s-ar parea ca este in concediu.
Acestora li se mai adauga Emil Dorin, vicepresedintele organizatiei judetene, precum si presedintii organizatiilor comunale Solesti, Valeni si Deleni.
Hotararea de guvern privind concesionarea catre compania Sterling, prin Midia Resources SRL, a dreptului de exploatare a doua zacaminte de gaze din Marea Neagra ridica serioase semne de intrebare, in conditiile in care nu a fost semnata de ministrul justitiei, dar pe document apare semnatura fostului sef al Cancelariei, Dorin Marian.
In ceea ce priveste vicepresedintii, din 17 persoane propuse, 9 au fost alese pentru aceste functie, printre care si Dorin Berbescu.
In fine, Biroul Permanent Judetean Salaj al PD a fost completat cu un secretar general - Lucian Bode (212 voturi), precum si 10 vicepresedinti, printre care se regasesc primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas, precum si edilul comunei Hida, Dorin Petrus.
Nici PSD nu a fost impresionat de gestul sotiei omului de afaceri Dorin Cocos. a€žEste vorba de un episod pentru Traian Basescu, dar nu este unul pentru tara.
OTV va incepe emisia din toamna si se pare ca RCS&RDS si-a exprimat dorința de a-l avea in grila.
Pe de alta parte, si liderul PD Mures, Dorin Florea, a anuntat ca democratii vor sa-i atraga pe cei trei consilieri judeteni ai PUNR.
Acuzatiile au fost confirmate de presedintele Asociatiei 21 decembrie, Dorin Maries care sustine ca Iliescu, pe ultima suta de metri a mandatului, si-a dat un decret prin care se autointituleaza revolutionar.
Orban a enumerat printre aceste erori pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, pe Solomon, "manelistul-sef din Banie", si pe fostul PN¥CD Bogdan Cantaragiu.
Cei trei au luat masa la restaurantul "Trei Cocosi" din parcul bucurestean Herastrau, local apartinand controversatului Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea.
In piesa Survivor, de Dorin Eugen Ionescu, acesta joaca rolul Justin Bieber. "Cat am fost eu de reticent cu chestia asta, cu teatrul, spun cu tarie ca Nicholas joaca bine de tot.
google-analytics.com