Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (2.61 secunde)
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
La masa ni s-a alaturat Dorin, un domn inalt cu par alb si mustata tunsa regulamentar. ... La fel ca si Cristi, Dorin e tot artilerist. ... Aici, Dorin joaca importantul rol de "diplomat" al clanului :
Hotaririle CJ vor fi validate In ceea ce priveste problema legata de cererea lui Dorin Meran de a ataca in Contencios toate hotaririle luate pe 31 ianuarie, prefectul a precizat ca a primit scrisoarea acestuia, dar nu poate da curs solicitarilor.
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
Protocolul a fost semnat ieri, la sediul PD, de Dorin Corches, presedinte al Organizatiei de Studenti a Partidului Democrat, filiala Bihor, si Debreczeni Alexandru, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
Presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dorin Otrocol, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa motivele pentru care presedintele Traian Basescu trebuie suspendat din functie.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
PRM a obtinut, de altfel, un numar insemnat de voturi la Motru, Dorin Hanu fiind chiar sef al organizatiei locale a acestui partid multi ani la rand.
Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Astfel, dupa mai multe termene de finalizare depasite, constructorii au promis ca, in maxim 30 de zile, lucrarea va fi gata, ne-a precizat seful Diviziei de Infrastructura din cadrul Regionalei CFR Constanta, inginerul Dorin Maer.
Disputata pe arena Ion Oblemenco, partida cu nordicii a fost una modesta din toate punctele de vedere, iar singura sclipire i-a apartinut lui Dorin Rotariu, cel care a punctat in minutul 57, cu un sut viclean trimis din interiorul careului.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis. Printre invitati s-a numarat si artista de pop opera Ianna Novac, care a venit insotita de fiica si sotul sau, Octavian Dobrota.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis.
şefi cu nume ca Dan Nica sau Dorin Otrocol. Dorin Meran, unul dintre cei care au indrăznit să ... 5 milioane de euro in instanţă, drept despăgubiri, de la vicepreşedintele Dorin Otrocol (pentru insultă
DORIN de 18 ani si C. ... DORIN si C. ... DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Dorin de 32 de ani, din Bucuresti, i-a aplicat fratelui sau, P. ... Dorin la locuinta concubinei sale. ... Dorin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat.
Este vorba despre cunoscutul om de afaceri Mitel Munteanu (poreclit si Mimitel, dupa numele uneia dintre benzinariile sale), de 35 de ani, precum si cei trei "locotenenti" ai sai - Florin Dan Bilteanu, de 37 de ani, Iliuta Eugen Stefanache, de 37 de ani, si George Dorin Voinea, de 31 de ani, acuzati de savirsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune.
Au fost nominalizati foarte tirziu candidatii pentru alegerile generale si nu s-a mers pe oamenii care au facut politica PRM-ului in judet " a declarat Dorin Ciustea, presedintele filialei judetene a PRM.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989. ... Reporterul de la The Observer s-a intalnit in luna mai cu Dorin-Marian Carlan la Bucuresti.
google-analytics.com