Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (3.31 secunde)
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
Dorin Sarafoleanu: Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
Pe Wikipedia, enciclopedia libera, informatiile despre arhitectul Dorin Mitisor sunt laconice: - Dorin Mitisor (n. ... Alegerea lui Dorin Mitisor ca deputat a fost validata la data de 19 martie 1992, cand l-a inlocuit pe deputatul Radu-Dumitru Savu. Dorin Mitisor este de asemenea un foarte bun arhitect.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Dorin Otrocol: "Am acumulat experienta sa pot pune umarul la construirea unui judet cat mai aproape de orice regiune din statele membre ale UE" Atributii Dorin Otrocol este consilier judetean din partea Partidului Social Democrat, aflat la al patrulea mandat.
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte, Tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia Chic Transilvania pentru femeia eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau.
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
• 26 iun 2007 - Presedintele Basescu se intalneste cu noul primar al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca. ... - Trei delegatii din Romania invitate la sarbatoarea orasului Chisinau sunt intoarse de la granita cu Republica Moldova, declara primarul Capitalei moldovene, Dorin Chirtoaca.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
DORIN SARAFOLEANU, pe atunci seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita. ... PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... DORIN SARAFOLEANU, seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita:
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
In cadrul lucrarilor Congresului, la care au participat 2.300 de revolutionari, s-au dezbatut, potrivit presedintelui BNR, Dorin Lazar Maior, aspecte vizand adevarul istoric din decembrie 1989 si obtinerea unor functii in administratia centrala pentru reprezentantii BNR.
Filmul incepe in 2004, cand frumoasa si proaspata sotie a omului de afaceri Dorin Cocos este pusa cap de lista intre candidatii Aliantei PNL - PD-L la Primaria Capitalei.
Dupa ce saptamina trecuta consilierul judetean Gheorghe Ciubotaru a prezentat fragmente dintr-un raport al Camerei de Conturi potrivit caruia firmele controlate de liderul social-democrat sint principalele beneficiare ale lucrarilor de la drumurile judetene, ieri prefectul Cristian Roman i-a cerut atit acestuia cit si vicepresedintelui PPRM Dorin Ciustea sa renunte ori la functiile din fruntea CJ, ori la atributiile pe care le are in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP).
google-analytics.com