Cautare

702 de rezultate pentru "divizia d neamt" (4.85 secunde)
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00. ... Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
google-analytics.com