Cautare

702 de rezultate pentru "divizia d neamt" (2.79 secunde)
Despre Roche Avand sediul central in Basel, Elvetia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice si de diagnostic, bazata pe cercetare, prin sinergia oferita de cele doua divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic.
Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infectioase, oftalmologiei si afectiunilor sistemului nervos central.
In divizia hypermarket, cresterea salariala de care vor beneficia 95% dintre angajații de baza din magazine s-a realizat prin semnarea unui act adițional, cu sase luni inainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de munca.
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.
Recent, A&D Pharma Group a lansat pila electrica Urgo pentru ingrijirea calcaielor, oferind astfel o solutie rapida si eficienta la una dintre cele mai des intalnite probleme:
Prima Vitamina D sub forma de jeleuri pentru adulti. ... - Calciu+Vitamina D: ... A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A. ... Trecand la Divizia B, dupa meciul Universitatea - Minerul Motru 0-1 nu am de facut decat o singura remarca:
Mai sunt doar trei saptamani pana cand Universitatea va da piept, dupa un an de absenta, cu Divizia A, dar am vazut ca are in echipa doar jucatori de perspectiva, multi tineri, dar care ar avea loc in alte divizii. ... Nu mai jucam in Divizia B!
Si cand ma gandesc ca eu l-am promovat la Divizia B, fiindu-i antrenor la Callatis Mangalia... Juca in Divizia C, la Portul Constanta, si avea 20 de ani.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Am venit cu un investitor neamt care avea niste proiecte si solutii practice, avea tehnologia necesara si ar fi putut rezolva problema panzei freatice din oras, care constituie o mare problema. ... Gheorghe Stefan a fost reales primar la Piatra-Neamt, Ciuhandu la Timisoara, Mazare la Constanta...
Prezent la Conferinta Judeteana PSD Neamt, el a anuntat ca, in contextul viitoarei formule de la nivelul conducerii centrale a partidului, se pregateste un “guvern de rezerva“.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Doar doua filiale, Neamt si Dolj, s-au exprimat pentru o posibila numire a lui Theodor Stolojan in functia de prim-ministru. ... Liderul filialei Neamt, Gheorghe ßtefan, a recunoscut ca a propus ca solutie de compromis ca Tariceanu sa ramana presedintele partidului, iar Stolojan sa fie premier.
La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt? S-a furat ca la balamuc.
google-analytics.com