Cautare

933 de rezultate pentru "divizia d gorj" (2.71 secunde)
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Potrivit rechizitoriului intocmit in 2008, Morega i-a promis in anul 2007 ministrului Paul Pacuraru ca il va ajuta pe fiul acestuia sa obtina contracte in domeniul formarii profesionale la companii ale statului, cu sediul in judetul Gorj, respectiv la Complexurile Energetice Rovinari si Turceni, precum si la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
La numai o zi distanta, Curtea de Apel din Craiova a decis sa-l aresteze pe Florin Pavel pentru 29 de zile, admitand recursul depus de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
In ceea ce priveste numarul proiectelor SAPARD, judetul Gorj este primul pe regiunea Oltenia, iar valoarea totala a acestora este de peste zece milioane de euro.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj a organizat mai multe campanii de informare a cetatenilor romi cu privire la drepturile pe care le au. Campania informativa "Caravana pentru romi" este organizata de AJOFM Gorj impreuna cu mai multe organizatii neguvernamentale ale romilor.
Consiliul Judetean Gorj plateste o chirie de peste 2.000 de dolari pentru sediul Bibliotecii pentru copii si tineret din Targu Jiu.
Printre cei sase achitati de Tribunalul Sibiu se afla Ion Marin, fost administrator al societatii Rarora SRL Râmnicu Vâlcea, Ion Nicolae, fost administrator al Foraj Sonde Târgu Carbunesti SA, si Dumitru Contoloru, fost director al BCR Gorj.
Functionarii publici din cadrul Consiliului Judetean Gorj se vor perfectiona în domeniul informaticii în vederea obtinerii licentei europene de operare pe computer.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Autoritatile din Gorj incearca sa reintroduca in circuitul agricol si forestier 16.800 de hectare de teren afectat de exploatarile miniere, dar care in prezent este liber de sarcini, fronturile de lucru fiind inchise.
Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Gorj a obtinut o finantare in valoare de patru milioane de euro prin programul "Life Natura". Investitia presupune refacerea a patru habitate naturale din Gorj, dar si refacerea infrastructurii din nord-vestul judetului si se va desfasura pe o perioada de cinci ani.
Cei peste 25.000 de fermieri din judetul Gorj se bazeaza, in mare masura, pe ajutorul financiar primit de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj. ... Au fost procesate si verificate aceste cereri, de asemenea, angajatii APIA Gorj au mers si in teren.
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
google-analytics.com