Cautare

3329 de rezultate pentru "divizia d dolj 2002" (3.55 secunde)
Numarul persoanelor fara un loc de munca din Dolj este în continua scadere.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
O firma din Dolj s-a infiintat anul trecut doar pentru a emite facturi-fantoma pentru societati din alte judete care deduceau fictiv TVA.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. ... Anul acesta, a crescut numarul bolnavilor inchipuiti depensionati in Dolj.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
Proiectul de lege si-a urmat calea procedurala, fiind adoptat, mai intai, in Camera Deputatilor, la data de 9 aprilie 2002, dupa care a fost trimis la Comisia pentru Cultura, Culte, Arta si Mijloace de Informare in Masa a Senatului, care adopta un raport favorabil cu majoritate de voturi.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Indicele saraciei extreme, care analizeaza situatia populatiei cu un venit zilnic situat sub 2,15 dolari, adica sub 64,5 dolari pe luna, ceea ce inseamna mai putin de 2.000.000 de lei vechi pe luna, a scazut de la 16 puncte in 2002 la 12 puncte in 2003.
Conducerea Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), care are sediul in Arad si reprezinta 190 de firme care detin cinci mii de camioane, a declarat, luni, ca soferii romani sunt discriminati fata de cei maghiari, pe teritoriul Ungariei, primind amenzile maxime pentru aceleasi nereguli pentru care maghiarii primesc amenzi minime.
Scopul urmarit de Traian Basescu, un scandal pe tema Adrian Nastase - constructie Zambaccian, se releva prima data prin comunicatul de presa, din 26 ianuarie 2002, al Primariei Municipiului Bucuresti, prin care Traian Basescu anunta ca "a transmis presedintelui Ion Iliescu si primului ministru Adrian Nastase trei documente ale Primariei care dovedesc constructia ilegala a imobilului din strada Zambaccian".
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are obligatia sa realizeze un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale.
76/2002, cu modificarile ulterioare, absolventii primesc o indemnizatie de somaj in valoare de 50% din salariul minim garantat in plata, adica aproximativ 190 de lei/luna", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Legea asigurarilor agricole a fost adoptata in 2002, cu scopul de a stimula producatorii agricoli sa-si asigure culturile. ... Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj.
Reuseste, chiar din primul an, promovarea in divizia A cu echipa hunedoreana, pentru ca in anii urmatori sa se claseze pe locul 3 in prima divizie, ceea ce-i permite sa participe in cupele europene.
De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. ... In Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri. ... In ianuarie 2002 redevine antrenor principal la echipa nationala.
google-analytics.com