Cautare

5150 de rezultate pentru "divizia d dolj 2002 victoria calarasi" (3.16 secunde)
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Presedintele PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata intr-o clinica privata din Brasov. ... Constantin si Elena (Volna) din Calarasi. In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion.
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... - Reabilitarea cladirii Prefecturii Calarasi este unul din obiectivele mele prioritare. Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Avem de lucru aici cateva zile, spune administratorul societatii Balant prest, firma care are contract de curatare a spatiilor verzi cu Primaria Calarasi. ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
7 din Calarasi. Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. ... 7 este o structura a Liceului "Danubius" Calarasi. ... 7 din Calarasi. ... De asemenea, la eveniment a fost prezent si profesorul Constantin Croitoru - directorul Liceului "Danubius" din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava. ... Stefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostrada este nascut la Calarasi!
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. ... 1943/2002, fiecare localitate trebuie sa aiba specialisti in constructii care pot fi arhitecti, ingineri constructori, conductori arhitecti, subingineri, tehnicieni constructori sau absolventi ai unor scoli de constructii.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Tarifele pe care partidele din Dolj trebuie sa le plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, drept contravaloare a chiriei pentru sedii, sunt modice, regia fiind obligata sa contracteze privilegiat acordarea acestor spatii organizatiilor politice, potrivit legii.
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat miercuri, la Calarasi, prima sesiune de depuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, destinata proiectelor mici.
- L-as ruga pe un ministru la care tin foarte mult, au fost perioade in care imi era chiar drag, l-as ruga sa vina mai des in Calarasi, asa cum trebuie sa vina mai des si in Teleorman, in Giurgiu, in Olt, in Dolj, pentru ca sunt judete dunarene, cu un pamant foarte bogat si cu un potential foarte bogat, dar cetatenii din aceste judete nu beneficiaza de toata bogatia acestui pamant asa cum ar trebui, a declarat la Calarasi Liviu Dragnea.
Conducerea CJ Dolj, cu gandul la sinistrati In timp ce edilii din Primaria Craiova si-au petrecut Pastele in familie, intocmind lista de pacate pe care ar trebui sa o rosteasca in fata preotului la spovedanie, gandul conducatorilor din administratia publica locala la nivel judetean a stat mai mult la sinistratii lasati fara un acoperis deasupra capului de revarsarea Dunarii decat la sarbatorire.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
google-analytics.com