Cautare

5150 de rezultate pentru "divizia d dolj 2002 victoria calarasi" (2.62 secunde)
Iliuta vrea sa construiasca o aripa noua in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi Inca de la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a sustinut ca Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi este una din prioritatile sale.
Sau de hala Pietei Centrale construita intre 1933-1939 dupa planurile arhitectului George Cristinel, cel care a proiectat si Crucea de pe Caraiman, sau coborand in jos pe la Navrom, de Portul Calarasi, al carui capitan a fost pentru o scurta perioada celebrul Jean Bart (Eugeniu P.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
ACTUALITATEA DE CALARASI: Gara Calarasi: investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei.
ATITUDINEA DIN CALARASI: ... Daniel Stefan Dragulin din functia de primar al mun Calarasi. ... Calarasi, Daniel Stefan Dragulin 1. ... Calarasi; ... Calarasi in perioada 2014 - 2020, si anume: ... Calarasi pentru 2014-2020, 95% reprezinta MINCIUNI, DEZINTORMARI, NEREALIZARI. ... Calarasi.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
reconstituirea cu fidelitate a celor 300 de cladiri de patrimoniu distruse, sub forma unei machete, a unei diorame uriase, care reconstituie la scara 1/100 tot centrul vechi al orasului Calarasi.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
In cele din urma, Alexandru Maxim a adus victoria in minutul 90+3.In cealalta partida din grupa, Serbia a invins Muntenegru, in deplasare, scor 0-2.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
Candidatul aliantei PSD+PC la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, castigator al scrutinului de sondajele la iesirea de la urne, a declarat ca victoria sa este una a normalitatii si a bunului simt.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare.
daca spaniolii au ales Romania si mai ales judetul Calarasi, ei stiu de ce: ... Din articolul Andrei Oprescu aflam ca fabrica Huercasa din Calarasi va crea 50 de locuri de munca.
google-analytics.com