Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (2.71 secunde)
Roberto Dumitru, doar o speranta Produs al centrului de copii si juniori de la Pandurii, Roberto Dumitru este inca departe de Liga 1.
' Stadionul "Arcul de Triumf" va fi curatat de peste 150 de juniori si voluntari Meciul cu Portugalia e sub semnul intrebarii.
Operatiunea va debuta la ora 07:00 dimineata si alaturi de echipele de juniori si personal ROMPREST sunt asteptati sa dea o mana de ajutor si fani ai rugbyului.
Anul trecut, la Campionatul Mondial de juniori de la Baku a primit o diploma de la delegatul general, care l-a considerat cel mai bun arbitru al turneului.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal.
Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" a obtinut recent diploma pentru cel mai bun club de atletism din tara la categoria de varsta juniori 2.
echipa masculina de juniori 1 (antrenor Daniel Savoiu) - Campionatul National; echipa feminina gimnaziu (antrenor Adrian Popescu) - ONSS; echipa masculina gimnaziu (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - ONSS.
din Craiova debuteaza astazi la Campionatul Mondial de scrima, categoria juniori, competitie gazduita de Moscova (Rusia). Lucian Ciovica, Ionut Trandafirescu si Tatian Bolboceanu, componenti ai lotului national al Romaniei, vor trage astazi in competitia individuala, iar pe 8 aprilie va avea loc intrecerea pe echipe.
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori.
Se va ocupa de strategie, de echipele de juniori ale clubului si de prima formatie. Mircea Irimescu este antrenor principal.
Antrenorul Gabriel Bekes a mai punctat pentru sursa mai sus mentionata ca aceasta grupa de juniori a obtinut rezultate bune fiindca a avut un plan bine pus la punct.
Merten, care in ultima vreme a antrenat nationala de volei juniori a Germaniei, va reveni la Craiova in luna iulie pentru a face lotul si planul de pregatire.
Cursa fetelor are loc duminica, incepand de la ora 12.20 (ora Romaniei). La masculin, Romania va avea o echipa de juniori, alcatuita din Cristian Dragomir, Robert Latcu si Marius Cocioran.
In intervalul 5-9 mai s-au desfasurat turneele zonale la juniori republicani A, Oltenia fiind reprezentata de Pandurii Targu Jiu si Gaz Metan Severin.
"Noi ne-am apucat sa construim un centru de pregatire numai pentru echipele noastre de seniori si juniori, iar conditiile de acolo in perioadele de intrerupere a campionatului speram sa fie dintre cele mai bune.
De asemenea, la concurs au participat 67 de sportivi din intreaga tara, la cinci categorii de varsta (copii, cadeti, juniori, tineret si seniori) la diferite categorii de greutate.
Craioveanul a reusit sa urce de trei ori pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasa H3, doua roti motrice si juniori, iar la grupa H a ocupat locul doi.
Cum competitiile de juniori au fost recunoscute deja, pe terenul de la 'GP' Craiova desfasurandu-se si un turneu zonal, ma astept sa ne lase si pe noi sa sustinem meciul de promovare.
Daca va fi respectat programul anuntat, Crespo are programata, imediat dupa sosire, o sesiune de autografe la stadionul din oras si o intalnire cu tinerii fotbalisti de la Centrul de copii si juniori, din cadrul Clubului Jiul Rovinari.
Zece karateka de la Washi Craiova au urcat pe podium la Campionatul European de la Spala (Polonia) La sfarsitul saptamanii trecute, lotul national de Karate Traditional al Romaniei a participat la Campionatul European de Karate Shotokan-Fudokan pentru categoriile de varsta copii, cadeti, juniori, tineret si seniori in Polonia, in Complexul Olimpic din Spala.
google-analytics.com