Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (3.13 secunde)
Tripla campioana mondiala la atletism a cazut de la etaj Mirela Lavric, tripla campioana mondiala de juniori la atletism, a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi dupa ce sportiva a avut o disputa cu fostul iubit.
Nici aici nu a scapat de juniori, organizand o sedinta de fotografie ad-hoc. Din cele spuse de Victor Manea, actuala editie a Scolii de Vara a fost pana acum un succes, tinand cont de faptul ca nu mai aveai unde sa arunci un ac in sala de cursuri.
De asemenea, Geoana a tinut sa-si informeze colegii juniori ca unul din capetele de acuzare ale partidului impotriva presedintelui, parte a demersului de suspendare, va fi faptul ca Traian Basescu a incercat sa foloseasca serviciile de informatii drept instrumente ale politiei politice.
reabilitarea bazelor sportive Consiliul Local va aloca sume importante pentru reabilitarea centrelor de copii si juniori in 2007. Cele mai mari investitii vor fi realizate la Stadionul "Dunarea", dar si la Sala Sporturilor, a carei infrastructura nu va mai rezista prea mult.
Gabi Iorga, presedinte al organizatiei municipale TNL Constanta a aratat, dealtfel, ca numerosi lideri actuali provin din "scoala" tineretului liberal, precum Bogdan Olteanu sau Dan Motreanu, tocmai din acest motiv ascensiunea in partid reprezentand pentru juniori o adevarata provocare.
Valcea a castigat la Oradea si gratie evolutiei perfecte a celor doi juniori, Mandea si Dandea, trimisi "la munca de jos" de la mijlocul terenului inca din primul minut.
Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
In aceasta calitate, a participat (impreuna cu antrenorul-coordonator Octavian Belu) la pregatirea tinerelor gimnaste olimpice ale Romaniei, cu care a participat la 3 editii ale Jocurilor Olimpice, 10 editii ale Campionatelor Mondiale, 7 editii ale Campionatelor Europene, 4 editii de Cupa Mondiala si 7 editii ale Campionatelor Europene de Juniori.
Cuza, la primul fiind vorba despre o tehnologie de uscare a chitului, care dureaza minimum 12 ore", anunta sambata dimineata purtatoarea de cuvant a primariei, Carmen Licu, mentionand in acelasi comunicat ca montarea se va efectua in cursul acelei zile, urmand ca meciul demonstrativ sustinut de jucatorii de la echipa de copii si juniori CS Barcelona sa aiba loc a doua zi, duminica.
Copilaria mi-am petrecut-o in acea regiune fiind cativa ani la rand campion judetean la sah la juniori pana in 1987, cand am revenit in Bucuresti", afirma Remus Cernea.
Toti cei care sunt aici de fata erau juniori, erati pionieri. Eu eram mai tanar, la 60 de ani, fata de domnul Ratiu, domnul Campeanu cu care m-am luptat in primele alegeri prezidentiale.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
"Recrutam programatori juniori sau seniori, care sa aiba un portofoliu de proiecte facute in timpul liber. Nu trebuie sa aiba experienta, dar trebuie sa demonstreze ca au niste cunostinte tehnice", a precizat Ana Maria Saniuta, analist resurse umane la o firma din Brasov.
Daca se va realiza aceasta investitie, de ea vor beneficia echipele de copii si juniori ale consiliului judetean, dar terenurile pot fi inchiriate si echipelor de fotbal din orice liga, mai ales pentru antrenament", a mai spus Iovan.
Daca se va realiza aceasta investitie, de ea vor beneficia echipele de copii si juniori ale consiliului judetean, dar terenurile pot fi inchiriate si echipelor de fotbal din orice liga, mai ales pentru antrenament", a mai spus Iovan.
Daca se va realiza aceasta investitie, de ea vor beneficia echipele de copii si juniori ale consiliului judetean, dar terenurile pot fi inchiriate si echipelor de fotbal din orice liga, mai ales pentru antrenament", a mai spus Iovan.
Edilii se gandesc sa il convinga pe castigatorul Ligii Campionilor cu Inter sa investeasca si in Clubul de fotbal Jiul Rovinari, in cadrul caruia exista si un Centru pentru copii si juniori.
Lotul actual plus juniori Pandurii Targu Jiu va deplasa in Antalya lotul cu care a incheiat anul 2011, cu exceptia lui Chiriches, transferat la Steaua, Bacila si Pleasca, ambii accidentati, Vranjes si Stromajer, pusi pe lista de transferuri.
In mandatul lui Grigoras la Pandurii, gruparea olteana a avut cei mai multi jucatori convocati la nationala, atat la seniori, cat si la tineret si juniori.
pentru maine, la ora 11.00, pe terenul de la "Termo", un joc-scoala, dorind sa se edifice asupra mai multor juniori sositi in probe, dar si sa ia o decizie cu privire la Catalin Nita si Bogdan Chirea, reveniti dupa imprumutul la FC Olt.
google-analytics.com