Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (3.81 secunde)
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca, are obligatia de a realiza un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale, in scopul facilitarii accesului la un loc de munca.
Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun". ... Actionarul majoritar al societatii Olimp Estival 2002 este AVAS care detine 54% din actiunile acestei companii cu profil hotelier si de alimentatie publica.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are obligatia sa realizeze un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale.
"In perioada 2002-2003, functionarii numiti in conducerea SC HIDROELECTRICA SA, folosindu-se de prerogativele functiilor in care au fost investiti, au constituit o asociatie suprapusa, paralela si mulata pe organigrama societatii care a folosit aceasta societate in scopuri contrare obiectivelor statuate legale, care au fost de natura sa submineze economia nationala prin afectarea functionarii sistemului energetic national in conditii de siguranta, cu repercusiuni grave asupra intregului sistem economic national", se arata in rezolutia Parchetului.Nucleul dur al baietilor desteptiPotrivit procurorilor, nucleul de baza al "asociatiei" era constituit din cinci persoane aflate in conducerea societatii HIDROELECTRICA:
Mai mult, in 2002, Fondul a dobandit calitatea de lichidator judiciar la doua banci in faliment, respectiv la Banca Romana de Scont incepand cu 16 aprilie 2002 si la Banca Turco-Romana incepand cu 3 iulie 2002.
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca. ... 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, referitoare la baza lunara de calcul al contributiilor la sistemul asigurarilor pentru somaj.
174/2002 prevedea ca o treime din fondurile necesare reabilitarii termice a locuintelor sa provina de la bugetul de stat, 33% sa reprezinte subventie din partea autoritatilor locale, iar restul de 33% din valoarea totala a proiectului sa fie atrase de la asociatiile de locatari.
In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. ... Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul.
In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. ... Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; ... c) sa nu se gaseasca sub incidenta prevederilor art.
Alaturi de alte 44 de tari, PepsiCo Romania face parte din divizia PepsiCo Europe, liderul pe piata de bauturi si produse alimentare in Europa, avand peste 50 000 de angajati.
Petersburg si Craiova. Ford va produce 1,88 milioane de masini în 2007 Carol Thomas subliniaza ca Ford si-a îmbunatatit mult folosirea capacitatii de productie din Europa, de la 70% în 2002, la 94% anul trecut.
In ultimii doi ani, divizia TV si-a apreciat cota de piata cu 11% in Prime-Time, pe publicul comercial.
De altfel, si sala de sport ii poarta numele lui Sebastian Domozina din 2002. ... Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
Hitachi a devenit unul dintre principalii jucatori pe domeniul stocarii magnetice dupa ce a cumparat de la IBM in 2002 toata divizia producatoare de harddisk-uri.
I.P.: Poate vine un arhitect care spune ca se poate. Deci acum ramane in administrarea clubului de copii si juniori.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina.
google-analytics.com