Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (2.82 secunde)
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
Daunele moratorii au fost calculate pentru perioada 17.04.2000-15.11.2002, dividendele trebuind sa fie achitate proportional cu cota de participare la capitalul social varsat. ... Diferenta reprezinta daune-interese moratorii pentru neachitarea in termen a dividendelor aferente anului 1999, calculate pina la 26.11.2002.
A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... Daca nu apare acel plan de redresare, Rapid risca sa mearega direct in Divizia C, nici macar in B.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Divizia de Farmaceutice a inregistrat, in primele noua luni, o crestere in vanzari de 4%, datorata cererii sustinute pentru medicamentele oncologice si in special pentru moleculele destinate tratamentului cancerului de san HER2 pozitiv.
c) exercitarea dreptului la replica in limita referirii strict la starile de fapt sau de drept contestate ".
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Indicele saraciei extreme, care analizeaza situatia populatiei cu un venit zilnic situat sub 2,15 dolari, adica sub 64,5 dolari pe luna, ceea ce inseamna mai putin de 2.000.000 de lei vechi pe luna, a scazut de la 16 puncte in 2002 la 12 puncte in 2003.
Conducerea Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), care are sediul in Arad si reprezinta 190 de firme care detin cinci mii de camioane, a declarat, luni, ca soferii romani sunt discriminati fata de cei maghiari, pe teritoriul Ungariei, primind amenzile maxime pentru aceleasi nereguli pentru care maghiarii primesc amenzi minime.
Scopul urmarit de Traian Basescu, un scandal pe tema Adrian Nastase - constructie Zambaccian, se releva prima data prin comunicatul de presa, din 26 ianuarie 2002, al Primariei Municipiului Bucuresti, prin care Traian Basescu anunta ca "a transmis presedintelui Ion Iliescu si primului ministru Adrian Nastase trei documente ale Primariei care dovedesc constructia ilegala a imobilului din strada Zambaccian".
Reuseste, chiar din primul an, promovarea in divizia A cu echipa hunedoreana, pentru ca in anii urmatori sa se claseze pe locul 3 in prima divizie, ceea ce-i permite sa participe in cupele europene.
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti.
google-analytics.com