Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (5.96 secunde)
Castigatoarea acestei faze zonale se va califica la turneul semifinal al Campionatului National de juniori D, datele desfasurarii competitiei urmand sa fie stabilite ulterior.
a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000). ... Iata programul de desfasurare a turneului semifinal, grupa B, la juniori D:
Andreea Moraru (-60 kg, juniori), Denis Sandu (-60 kg, cadeti 1), Petre Trailescu (-55 kg, juniori 2, component al lotului national din anul 2011), Robert Moraru (-85 kg, juniori), Adriana Grigore (-70 kg, seniori) si Valentin Stoica (-85 kg, seniori).
Marius Florescu (kumite juniori, -68 kg); ... Marius Florescu (kata juniori), Ionut Mitrica (kumite juniori, -55 kg), Adnana Popa (kumite seniori, -55 kg), Mihai Teiusanu (kata seniori); ... Ionut Mitrica (kata seniori), Mihai Teiusanu (kumite juniori, -61 kg), Sebastian Olaru (kata juniori) si Anisia Iova (kata cadeti).
Bita, multumit de juniori La finalul jocului de pe "Metalurgistul", antrenorul secund al gruparii ALRO Slatina, George Bita, a vorbit despre evolutiile celor doi juniori adusi de la Craiova, veniti in teste.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. ... Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
copii I, copii II, copii III, juniori I, juniori II, juniori III, tineret si seniori.
Grupa de juniori D a Scolii de Fotbal "Gica Popescu" ... Grupa de juniori D de la "GP"
si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
David Popovici a stabilit un nou record mondial la competitia de juniori din Peru. David Popovici a castigat aurul mondialelor de juniori la 200m liber. David este campion european si mondial, de juniori si seniori, la 200m liber.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
S-au avut in vedere in special obiectivele agricole existente care au apartinut fostelor C.A.P.-uri desfiintate dupa anul 1990. ... Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri.
Aceleasi fete au obtinut argintul la echipe-senioare si tot argint au mai obtinut Georgiana Enache (senioare, 20 km) si Ionut Manolache (juniori 3, 5 km).
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
google-analytics.com