Cautare

2493 de rezultate pentru "divizia c 2011" (5.28 secunde)
Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori.
Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori.
- Immuno C: ... - Soc+Vitamina C: ... Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A. ... Trecand la Divizia B, dupa meciul Universitatea - Minerul Motru 0-1 nu am de facut decat o singura remarca:
Mai sunt doar trei saptamani pana cand Universitatea va da piept, dupa un an de absenta, cu Divizia A, dar am vazut ca are in echipa doar jucatori de perspectiva, multi tineri, dar care ar avea loc in alte divizii. ... Nu mai jucam in Divizia B!
Si cand ma gandesc ca eu l-am promovat la Divizia B, fiindu-i antrenor la Callatis Mangalia... Juca in Divizia C, la Portul Constanta, si avea 20 de ani.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident. ... 20.000 de cititoare eBook in 2011 Marile edituri de la noi isi fac planuri de atac si au anunțat ca vor lansa anul acesta sute de titluri.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, o interventie la dezbaterile privind Bugetul pe 2011, pe care o puteti citi in continuare.
Politologul Aleksei Makarkin, vicepresedintele centrului de tehnici politice de la Moscova, prevede ca in 2011, in viata Rusiei, accentul va cadea pe politica interna. ... Din acest punct de vedere, este foarte important care va fi candidatul ales in 2011 pentru alegerile prezidentiale.
Tehnic, ceea ce facem este sa echivalam estimarile ultimul sondaj CSCI (24 ianuarie 2011) si ultimului sondaj CCSB facut public (8 ianuarie 2011) cu rezultatul votului de la generalele din 2012. ... •Mandate in 2011:
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
Calendarul anului politic 2011. Perioada ianuarie -iunie 2011 Fara a fi unul electoral, anul care se apropie de sfarsit a fost unul dintre cei mai agitati ani, din punct de vedere politic, de dupa 1989.
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
"Curtea Constitutionala a admis, cu majoritate de voturi obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca dispozitiile Legii pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr.1/2011 sunt neconstitutionale", se arata intr-un comunicat al CCR. ... 1/2011, care la pct. ... 1/2011 va avea urmatorul cuprins:
google-analytics.com