Cautare

2478 de rezultate pentru "divizia 4 brasov fotbal" (2.82 secunde)
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
Producatorul elen de lactate Olympus, prezent in Romania din 1999, a inaugurat oficial ieri cea mai mare si mai avansata tehnologic fabrica de lactate din Romania, la Halchiu, in judetul Brasov. ... Amplasarea la Brasov a acestei investitii este extrem de importanta.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Autostrada Comarnic Brasov nu inseamna doar un drum, ci si o dezvoltare substantiala a zonei.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Balonul dintre munti ' Acoperisul presostatic al patinoarului din Poiana Brasov este ridicat la capacitate maxima 35 de zile, 20 de ore si 40 de muncitori, dintre care 25 de detinuti de la Penitenciarul Codlea, au fost necesari pentru montarea, ancorarea si umflarea balonului presostatic ce va acoperi patinoarul din Poiana Brasov, arena de gheata necesara si obligatorie pentru desfasurarea Micii Olimpiade de la Brasov (17-22 februarie).
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
Noi avem un echipaj in zona Cheia si alaturi de noi se afla si colegii de la Prahova, care actioneaza pe raza judetului lor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, subcomisarul Cosmin Giosanu pentru adevarul.ro.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Care este pozitia dumneavoastra fata de clubul de fotbal Universitatea? ... Echipele de fotbal sunt proprietatea cuiva. ... Acum, cel care spune ca nu vrea sa ajute echipa de fotbal nu e interesat de Craiova si nu are nici o treaba cu fotbalul.
- Astigmatismul este o boala oftalmologica manifestata printr-o deformare de cornee care atrage o refractie defectuoasa a razei de lumina in globul ocular - E, de fapt, o aberatie de sfericitate a corneei, astfel incit corneea nu are o dioptrie uniforma pe toata suprafata sa, fiind diferita de la un meridian la altul - In aceasta situatie, razele de lumina care o traverseaza, nu se vor proiecta pe retina intr-un singur focar, ci in focare diferite si imaginea astfel formata va fi neclara si deformata - O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal.
Avea marimea a trei terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a trei terenuri de fotbal alaturate.
Avea marimea a 3 terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a 3 terenuri de fotbal alaturate.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Nici "Regele" nu a avut mila de "supusii" sai si este executat silit de catre Fisc pentru neplata unor datorii de aproape 4,4 miliarde lei vechi.
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala. ... Galatasaray 4. ... 4 7. ... 4-1 b. ... 4-0 d. ... "Sunt un om norocos ca sunt coleg cu Lucescu in fotbal.
google-analytics.com