Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.78 secunde)
Superliga, etapa a 9-a Dinamo - FCU Craiova 0-1 A marcat: ... Dinamo: A. Golubovic - Lucas, Bena, Homawoo - Cr.
Ionut Lupescu a fost numit in fruntea Academiei Clubului Sportiv Dinamo. Intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Ionut Popa, presedintele CS Dinamo, cei doi l-au acuzat pe Nicolae Badea, fostul actionar al echipei de fotbal, ca pune bete in roate construirii noului stadion.
Dinamo - FCSB 0-1 (0-0) Superliga, etapa a 17-a A marcat: ... Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzar - D.
Superliga, etapa a 19-a Dinamo - U Cluj 0-1 A marcat: ... DINAMO (3-4-3): Golubovic - Lucas Alves, Bena, Patriche (cpt.) - De Moura, N.
Superliga, etapa a 23-a Dinamo - Rapid 1-2 (1-1) Au marcat: ... Dinamo: Golubovic - Araujo, Velkovski, Homawoo - Moura, Ilic, Pavicic, Amzar - Abdallah, Gregorio, Politic Rezerve:
Dinamo si Rapid au inceput sa plateasca si din urma, adica pe cluburile vechi - Fotbalul... ... Dinamo si Rapid au inceput sa plateasca si din urma, adica si de pe cluburile vechi.
Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour primele imagini cu restaurantul sau dedicat lui Dinamo la Miami. ... Cristi Borcea se lauda ca a cumparat fostul restaurant al lui Al Capone, unul dintre cei mai mari gangsteri din anii ‘30, si l-a dedicat in cinstea lui Dinamo.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
fostul tenisman Ion Tiriac (pozitia a doua, cu o avere de 2,2-2,4 miliarde de euro), finantatorul Farul Constanta, Gheorghe Bosanceanu (locul 30, cu 225-230 de milioane de euro), finantatorul FC Arges, Cornel Penescu (locul 42, cu 160-170 de milioane de euro), finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (locul 45, cu 150-160 de milioane de euro), la egalitate cu actionarul clubului Dinamo Bucuresti, Nicolae Badea (150-160 de milioane de euro), actionarul dinamovist Vasile Turcu (locul 56, cu 130-135 de milioane de euro), presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea (locul 65, cu 120-125 de milioane de euro), finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany (locul 84, cu 94-96 de milioane de euro), finantatorul formatiei Jiul Petrosani, Alin Simota (locul 170, cu 43-46 de milioane de euro), finantatorul formatiei de hochei HC Csikszereda, Janos Kurko (locul 249, cu 24-27 de milioane de euro) si fostul fotbalist Gheorghe Hagi (locul 286, cu 16-18 milioane de euro).
Pintilii, la nationala Clubul Pandurii Targu Jiu a prelungit recent contractul capitanului Mihai Pintilii, iar oficialii gruparii gorjene resping ideea unui transfer al jucatorului la Dinamo, asa cum s-a vehiculat in presa centrala.
Cate titluri de campion national a castigat Mircea Lucescu in tricoul lui Dinamo Bucuresti? ... Dinamo b. Rapid c. Corvinul d.
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
Nationala Romaniei, nationala under 20 si cu loturile echipelor Dinamo si Universitatea Cluj au sambata plecat impreuna spre Turcia. ... Dinamo va sustine in Antalya, in intervalul 21 ianuarie - 1 februarie, trei meciuri de pregatire:
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
Tot astazi, echipa feminina de volei SCM-U Craiova va juca pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti. Antrenorul Marian Constantin si jucatoarea Cristina Zanfir vor intalni fosta echipa, Dinamo.
Oltencele au fost invinse ieri de Dinamo Bucuresti, scor 3-0 (25-22, 25-13, 25-13), dupa ce in turul campionatului castigasera. Noul antrenor al craiovencelor, Marian Constantin, a punctat la finalul partidei ca jucatoarele sale trebuie sa puna accentul pe pregatirea fizica:
Fetele fusesera invinse de Dinamo, iar elevii lui Danut Pascu, care veneau dupa patru victorii consecutive, au cedat pe terenul formatiei Steaua. ... Pana la acea partida, bucurestenii vor mai intalni Constanta (locul 2) si Dinamo (locul 3).
Am demonstrat cu Dinamo ca avem aceeasi forta, suntem o echipa unita, care stie ce face, si avem sanse mari sa ne intoarcem cu puncte de la Cluj.
Pandurii, maestra revenirilor Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua. Cu Dinamo, pandurii au reusit sa egaleze, desi erau in inferioritate numerica.
Partida se desfasoara pe stadionul Giulesti, pe care au acces numai femeile si copiii pana in 14 ani, in urma incidentelor de la derby-ul Rapid-Dinamo, cand suporterii giulesteni au aruncat torte inspre teren.
google-analytics.com