Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.63 secunde)
La mijlocul acestei saptamani, Dinamo si Steaua joaca in Cupele Europene, iar noi le vom privi la TV. In urma cu 24 de ani, noi jucam cu Benfica, iar Dinamo ne privea, cu ciuda, la TV.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Conordia Chiajna - Dinamo 0-1 Etapa 5 / Liga 2 Sezon 2022/2023 A marcat: ... Dutu - Alexandrescu, Maric, Mihalcea, Constantinescu, Negoi, Catrina, Voinea, Rusescu Dinamo:
Dinamo a defilat in campionat, si nu deoarece ' Borcea a fost la butoane ', cum afirma Gigi Becali, ci pentru ca a fost cea mai buna, lasand rivala traditionala sa-si dispute locul secund, cu drept de lupta la masa bogatilor.
Steaua-Dinamo, clasicul fotbalului romanesc, are loc in acest an in conditii ciudate pentru ambele echipe.
Administratorul judiciar de la Dinamo, Razvan Zavaleanu, a anuntat prevederile noului plan de reorganizare. DDB urmeaza sa preia tot pachetul de actiuni de la Dinamo, iar Dorin Serdean si Nicolae Badea vor iesi din "schema".
Vara trecuta, Dinamo calca totul in picioare in meciurile amicale, iar Borcea era pe val. ... Doar la Dinamo se poate pune problema inlocuirii antrenorului chiar si in pauza competitionala, dar nu s-a ajuns pana acolo. ... Pentru ca la Dinamo n-aduce anul ce aduce ceasul.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... Dan Alexa Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzar - Iglesias (Borcea 90+2?), Bena, N.
Cristi Borcea a vorbit despre Dinamo si anii de glorie ai clubului. Fostul actionar din Stefan cel Mare a rememorat momentele cand Dinamo, Steaua, Rapid, Poli Timisoara, CFR Cluj se luptau pentru titlu.
"Eu sunt aici de cateva saptamani si am spus ca apreciez foarte mult faptul ca suporterii ajuta din punct de vedere economic clubul intr-un moment foarte complicat, dar nu cred ca fanii trebuie sa conduca clubul Dinamo.
Rapid - Dinamo 1-1 a fost derby-ul etapei in Liga 1. ... Dinamo a luptat, a vrut sa scoata un punct, sunt in situatia in care sunt.
Dinamo trece prin cel mai modest sezon din istoria sa, insa formatia giulesteana nu a reusit sa ii invina pe "caini" in niciuna dintre precedentele confruntari din acest sezon. ... Bineinteles, aceasta schimbare de antrenor de la Dinamo le va da jucatorilor o motivatie in plus.
Dinamo a celebrat 74 de ani de existenta. ... Mircea Lucescu si-a anuntat revenirea la Dinamo atunci cand noul stadion va fi gata:
Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti, in Liga 2 Tehnicianul a comentat si duelul cu rivala Dinamo Bucuresti, care va anima sezonul din Liga 2. ... E normal sa asteptam un duel cu Dinamo, pentru ca o sa fie un spectacol, un derby.
Dinamo - CSA Steaua 1-2 Etapa 6 - Liga 2 Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Dinamo: Dujmovic - G. Moura, Giafer, Patriche, Amzar - D.
Liga a 2-a, etapa 12-a Dinamo - Slatina 0-0 Echipele de start: Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche (cpt.), A.
Unirea Dej - Dinamo 0-3 Play-off Liga 2, etapa a 2-a Au marcat: ... Dragos Militaru Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Amzar - G.
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: ... Adrian Mihalcea Dinamo: Dujmovic - De Moura, Giafer, Patriche, Amzar - Larrucea, N.
Dinamo Bucuresti a invins-o pe CSA Steaua Bucuresti cu scorul de 3-0 (0-0), luni seara, pe Arena Nationala, intr-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.
Superliga, etapa a 6-a FC Voluntari - Dinamo 2-3 (1-1) Au marcat: ... Ilie Poenaru Dinamo: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzar - Bena - Bani, Larrucea, Politic, Cr.
google-analytics.com