Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.61 secunde)
Dinamo - FCU Craiova 0-0 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 17 Echipele de start DINAMO: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, Radu - Matei, Rauta, Kainourgios - Torje, Ivanovski, Magureanu Rezerve:
Dinamo a obtinut prima victorie dupa mai bine de 4 luni, 1-0 cu Chindia Targoviste, iar dupa meci, Mircea Rednic a anuntat deja primele masuri. Doi jucatori pleaca de la Dinamo.
Dinamo a pierdut ultimul meci din 2021, scor 0-2 contra celor de la Farul Constanta. ... Bilantul lui Dinamo din acest sezon este dezastruos.
Dinamo sa se salveze, dar nu folosim echipa a doua" Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre derby-ul de duminica seara dintre Dinamo si FCSB.
REZUMAT | Dinamo - FCSB 0-3. ... Dinamo: Cristiano - Buleica, Ehmann, Patriche, Tomozei - Rauta, Pierret - Bordusanu, C. Matei, Torje - Ivanovski Rezerve:
REZUMAT | FC Botosani - Dinamo 4-0. ... Contra, Patache, Neciu, Filip, Santos, Roman II, Lupeta, Fili, Mailat Dinamo: Figueiredo - Tomozei, Nichita, Ehmann, Radu - Pierret, Rodriguez - Mustafa, Ivanov, Buleica - Ivanovski Rezerve:
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2. Cu toate acestea, Flavius Stoican, antrenorul "cainilor", a ramas calm si a anuntat ca Dinamo va fi "o echipa buna in viitorul apropiat".
Dinamo a suferit o noua umilinta istorica si a luat inca 6 goluri intr-un singur meci, dupa cele din derby-ul cu FCSB. Dinamo - Universitatea Craiova s-a terminat 1-6 si numai cine nu a vrut nu a marcat din tabara oltenilor.
Derby-ul etapei cu numarul 28 din Liga 1, dintre Rapid si Dinamo, de pe Arena Nationala, a fost unul incendiar si s-a incheiat cu o remiza extrem de spectaculoasa, scor 1-1. #Rapid #Dinamo #DigiSport SUBSCRIBE la canalul DigiSport:
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Flavius Stoican (45 de ani) a fost demis de pe banca tehnica a lui Dinamo, iar Dusan Uhrin (54 de ani) i-a luat locul. Florin Prunea, fostul portar si oficial din Stefan cel Mare, considera ca schimbarea lui Flavius Stoican poate destabiliza Dinamo.
Firma Lotus, care detine pachetul majoritar de actiuni la Dinamo - 72%, are un nou proprietar, in persoana lui Dorin Serdean. Omul de afaceri a ajuns la o intelegere cu spaniolul Pablo Cortacero si a preluat de la acesta tot ce-l mai tinea "legat" de Dinamo.
Situatia de la Dinamo este in continuare una grava din punct de vedere sportiv, iar administratorul special, Iuliu Muresan, a lasat de inteles din nou ca ar vrea sa plece. Ion Craciunescu este de parere ca Dinamo traverseaza cea mai slaba perioada din istoria clubului.
Dinamo a remizat cu Sepsi pe teren propriu, scor 0-0, in a doua etapa din play-out-ul Ligii 1.Astfel, Dinamo castiga primul punct in play-out, dar ramane pe locul 8 in clasament, in timp ce Sepsi se pozitioneaza pe locul trei in play-out.
Dinamo! ... Dinamo - Rapid 3-1. ... Cum spuneam, Dinamo a demonstrat ca nu intamplator se afla pe prima pozitie. Si cand te gandesti ca in "Stefan cel Mare" legea o fac fostii jucatori ai Craiovei, Ganea, Claudiu Niculescu, Danciulescu, Moti...
CFR Cluj - Dinamo 2-1. ... Elevii sai au fost supermotivati, asa cum eram noi (Universitatea), pe vremuri, cand jucam cu Dinamo.
Ionut Lupescu si-a incheiat mandatul de la Federatia de Fotbal din Arabia Saudita, unde a ocupat functia de director tehnic, si ar fi dorit de Dinamo. #IonutLupescu #Dinamo #DigiSport ?
Reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo - RTZ&Partners - Razvan Zavaleanu a declarat ca s-au trimis notificari catre toti actionarii lui Dinamo, carora li se solicita sume de bani pentru finantarea clubului, in functie de procentul detinut de fiecare in parte.
Dinamo a retrogradat pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului, dupa ce a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj.
Dinamo a retrogradat dupa barajul cu U Cluj pierdut de "caini" cu 1-3 la general (0-2 in tur, 1-1 in meciul retur). Cristi Pulhac a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special unde i-a ironizat pe jucatorii lui Dinamo.
google-analytics.com